Тягнибок хоче повної ліквідації терористів

Тягнибок хоче повної ліквідації терористів
Незважаючи на прямі військові погрози з боку Росії, антитерористична операція у Слов’янську має завершитися повною ліквідацією терористів, - вважає кандидат на пост Президента України від ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Про це він заявив 24 квітня під час зустрічі із громадою Володимира-Волинського, - повідомили у партійній прес-службі.

Українська влада не має піддаватися на шантаж агресора Путіна, який спершу заслав своїх диверсантів на нашу територію, а тепер цинічно виступає на їх захист та погрожує введенням на територію України російських військ, - каже Тягнибок.

Лідер українських націоналістів підкреслив, що ситуація на сході України – це спецоперація Путіна, відвертий тероризм, який став невід’ємною частиною політики Росії.

«Антитерористичні операції відбуваються в Росії систематично, однак це не заважає Путіну заперечувати право України на проведення антитерористичної операції на Донбасі, оскільки в цій ситуації сама Росія виступає експортером тероризму», – зазначив Олег Тягнибок.

Свободівець також додав, що єдиний спосіб протистояти агресії Росії – адекватні та рішучі дії українських силових структур.

«Ліквідація озброєних терористів – це першочергова умова гарантування безпеки і прав мирних громадян в східних регіонах України. Влада зобов’язана покласти край вбивствам і катуванням російськими диверсантами українських патріотів, викраденню і взяттю в заручники журналістів, використанню жінок та дітей в якості живого щита, масовим порушенням прав громадян за національною ознакою, збройним нападам на військові частини та захопленню державних установ», – зазначив Олег Тягнибок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно чоловік говорить.
Відповісти
"Утилізація" одного Тягнибока і Ко. і відразу все врегулюється в Україні!!!
Відповісти
Жодної конкретної відповіді на запитання городян Тягнибок не дав. Популіст та й годі! Ми покажем, ми зробим, ми проведем....Ну, ну.... На ці обіцянки вже сьогодні мало хто ведеться. Та й обличчя володимирської "Свободи" якесь мутнувате....
Відповісти
Останні новини
Тягнибок хоче повної ліквідації терористів
25 квітень, 2014, 09:05