Віце-мер Луцька звинуватив свободівку Фаріон у брехні

Віце-мер Луцька звинуватив свободівку Фаріон у брехні
Заява народного депутата Ірини Фаріон про те, що у Східноєвропейському національному університеті існує тотальне хабарництво - це «голослівні факти та емоційні заяви, що не мають під собою жодних підстав», заявив депутат Волиньради, перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Про це він сказав під час 25-ої сесії облради у п’ятницю, 25 квітня.

За словами Кравчука, студенти та викладачі СНУ звернулися до нього з приводу заяви, зробленої нардепом Іриною Фаріон під час сесії ВРУ 14 березня.

У своєму виступі з трибуни ВРУ Фаріон розповіла про нечувані корупційні схеми та тотальне хабарництво в СНУ, організовані ректором вишу.

«Вважаю, що у час напруженої суспільно-політичної ситуації в державі, коли антиукраїнські сили намагаються дестабілізувати та розколоти країну і для цього використовують будь-які приводи, оперувати голослівними фактами та робити емоційні заяви, що не мають під собою жодних підстав, з трибуни найвищого законодавчого органу – неприпустимо», – висловився Святослав Кравчук.

Він розповів також, що, реагуючи на заяву нардепа, у СНУ протягом березня-квітня працювала спецкомісія Міносвіти, яка перевіряла фінансово-господарську діяльність вишу, проводила соцдослідження, опитування серед викладачів і студентів університету.

«Із 1 тисячі респондентів лише 8,4% відповіли, що зустрічалися із випадками хабарництва. А понад 80% опитаних заперечили наявність фактів корупції. Комісія підготувала відповідний висновок, але говорити про тотальне хабарництво і наявність корупційних схем немає підстав», – переконаний обранець громади.

На його думку, такі слова Ірини Фаріон підривають суспільний авторитет одного з найбільших та найкращих навчальних закладів області.

Тож, він попросив голів Волинських облради і ОДА звернутися до голови ВРУ, в.о. президента України Олександра Турчинова, аби той на пленарному засіданні ВРУ озвучив суть запитання і звернув увагу Ірини Фаріон на неприпустимість оголошення непідтверджених фактів, звинувачень з трибуни найвищого законодавчого органу України, як таких що підривають авторитет ВРУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то бета при альфі клічуку був.а зараз вже на альфу тяне?
Відповісти
слава ти неправ
Відповісти
ми платим в сну за все вид заликив до екзаменив вид 10 дол до 5оо дол
Відповісти
слава фарион
Відповісти
ви ще по тендерах папери підніміть, там ОГОГО!!!
Відповісти
спецкомісії Міносвіти вони підсунули для опитування студентів фізиків і хіміків от і отрималли тільки 8,4% про хабарі а перевірилиб істориків і музейців малиб всі 98,4% більшість непросто беруть а вимагають з нас гроші
Відповісти
спецкомісії Міносвіти вони підсунули для опитування студентів фізиків і хіміків от і отрималли тільки 8,4% про хабарі а перевірилиб істориків і музейців малиб всі 98,4% більшість непросто беруть а вимагають з нас гроші
Відповісти
Фарион, наверное, хочет стать ректором СНУ, поэтому и брешет, как всегда! На всё готовенькое всегда легче приходить, вспомните какая была база отдыха в университете ещё лет 8 назад! И какая сейчас! Я не уверен что у Львовских университетов есть такие базы отдыха! А если студент тупой или не хочет учиться, то пусть платит! Лучше бы Фарион позаботилась как отремонтировать дорогу Львов-Луцк на территории Львовской области! Это просто ПОЗОР!!! Мой знакомый из Германии проехал по этой дороге и сказал что он не понял в каком веке он живёт, после войны дороги были лучше, чем эта!!!
Відповісти
В кого вони питали???? Чому мене ніхто не спитав???Я б розказала скільки треба заплатити, щоб захистити дипломку. На юридичний зайдіть 1 бал 10 грн.
Відповісти
А чому тільки про цей інститут мова іде?Ви подивіться, що робиться в Ківерцівському коледжі.Ні стида, ні совісті ні в директора, ні у викладачів. Коруація процвітає.Їм потрібно руки повиламувати за ці харабі.Фаріон молодець.
Відповісти
зараз я на 3-му курсі і майже не ходжу на заняття, так як за любих обставин приходиться платити! є ти чи немає.
завідомо не називаю свій факультет, так як вже неодноразово висловлював своє незадоволення, але мене не чули...
дуже надіюсь на те, що щось зміниться, але, чесно кажучи, не вірю.

Хабарникі всі! від ректора і пані констанкевич до рядових викладачів.

вуз не вуз, а магазин!
Відповісти
Найбільш корумповані вузи - у Львові!
Відповісти
Саме тому всі з Львівської області їдуть у Луцьк і далі поступати!
Добре бачити в сусіда - ви там спочатку наведіть лад
Відповісти
Викладачі такі ж "святі" , як і Кравчук. Напевне з Кравчуком ділиться Коцан. Хабарників до відповідальності. Мабуть Кравчук з Марсу прилетів, а не в Луцьку проживає. Брехун
Відповісти
Останні новини
Віце-мер Луцька звинуватив свободівку Фаріон у брехні
25 квітень, 2014, 13:47