Терористи обстріляли силовиків і встановили на блокпостах гранатомети

Терористи обстріляли силовиків і встановили на блокпостах гранатомети
Уночі в районі аеродрому Краматорська терористи відкрили вогонь по українських військових.

Про це повідомляє керівник групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, ‒ пише ТСН.

«Ніч у районі АТО пройшла спокійно. Виняток ‒ зафіксована одиночна автоматна черга в бік позицій наших військ у районі Краматорського аеродрому», ‒ зазначив він.

При цьому вранці у цьому ж районі силовики знову були обстріляні із стрілецької автоматичної зброї. Також терористи зробили кілька пострілів із гранатометів, на що українські силовики відкрили вогонь у відповідь.

«Втрат серед силовиків немає. Про втрати серед терористів немає даних. За нашими даними, була посилена охорона і оборона блокпостів сепаратистів. Повсюдно у терористів на блокпостах з’явилися гранатомети», ‒ додав Тимчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все захваты "силовиками" блокпостов заканчивались одним и тем же - захватом оставшегося продовольствия, сигарет, медикаментов и срочным бегством на прежние "позиции" в лес, пока к "сепаратистам" не прибыло подкрепление и не наваляло за мародерство. Сколько уж "террористы" не предлагали "Нечего есть - приходите по-человечески, бесплатно накормим, зачем же при этом людей убивать!" - не помогает, так хоть какая-то видимость "антитеррористической операции" создается. Так что ничего удивительного, что хозяева отбиваются от непрошенных гостей-мародеров чем могут - шинами, битами, гранатометами (чем богаты). Нормальная реакция нормальных мужиков на воров, лезущих к ним в дом.
Відповісти
Останні новини
Терористи обстріляли силовиків і встановили на блокпостах гранатомети
28 квітень, 2014, 09:28