Чиновник назвав «Луцьктепло» банкрутом

Чиновник назвав «Луцьктепло» банкрутом
Щодо питання розрахунків ДКП «Луцьктепло» фактично є банкрутом, – каже заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук.

Про це він заявив під час засідання колегії облдержадміністрації у вівторок, 29 квітня.

Володимир Бондарук зазначив, що у Луцьку протягом минулого опалювального сезону відповідні служби спрацювали гірше, ніж у, до прикладу, Ковелі.

Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук у режимі відеоселектора захотів дізнатися конкретні цифри щодо, можливо, кілометражу пошкоджених водо- або тепломереж. Його не влаштувало оперування поняттями «краще - гірше». З його слів, точні показники допоможуть у майбутньому працювати краще.

У відповідь Володимир Бондарук зазначив: якщо говорити про питання розрахунків, то ДКП «Луцьктепло» по-суті є підприємством-банкрутом.

Дав він інформацію і щодо кількості аварій у Луцьку і Ковелі.

Святослав Кравчук зауважив, що, безперечно, «Луцьктепло» не претендує на перше місце щодо питання розрахунків, але така ситуація була практично завжди.

У діалог «включився» й голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт, зазначивши, що підтримує Святослава Кравчука. І надалі просить чиновників не лише у сфері ЖКГ оперувати цифрами і готувати порівняльні таблиці щодо ситуацій у різних районах Волині, аби можна було робити відповідні висновки і покращувати роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який банкрот, люди ви , що не бачите, Луцьктепло готують до продажу Івахові
Відповісти
Луцьктепла вже 5 років назад захопила банда Фірташа , його посіпака єремеєв поставив керувати Луцьктеплом Сашу Киричука. Так що комунальне підприємство уже захоплене .
Відповісти
Останні новини
Чиновник назвав «Луцьктепло» банкрутом
29 квітень, 2014, 12:30
Лучан кличуть на естафету
29 квітень, 2014, 12:19