Нардеп з Волині заявив, що на Донбасі не ловлять сепаратистів

Нардеп з Волині заявив, що на Донбасі не ловлять сепаратистів
«Якщо АТО продовжуватиметься як фарс, українці ризикують жити за Конституцією Путіна», - каже народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Про це він заявив 29 квітня, - повідомили в партійній прес-службі.

Націоналіст висловив переконання, що зараз головне завдання, яке стоїть перед владою усіх рівнів, - це рішуче проведення антитерористичної операції та ліквідація бандитських злочинних угруповань, які діють на Донбасі.

«Питання обговорення змін до Конституції України за поточних умов не на часі. Парламент і усі гілки влади мають сконцентрувати свої зусилля на вирішенні головної загрози для існування незалежної України – припинення діяльності проросійських терористичних груп і їх негайній ліквідації. Якщо ми не зробимо цього зараз, то питання конституційної реформи втратить будь-який сенс, оскільки українцям на окупованій території доведеться вивчати вже конституцію Росії», - мовив він.

Анатолій Вітів жорстко розкритикував бездарність проведення антитерористичної операції.

«Ніяка антитерористична операція на Донбасі сьогодні не проводиться. Керівництво силового блоку держави самоусунулося і не робить абсолютно нічого для знищення терористів. На Донбасі вбивають українців, викрадають людей, б’ють і тероризують громадян, чинять грабежі та розбої, а місцева влада і силові органи ніяк не реагують і безпорадно спостерігають за цією вакханалією. Гніздо терористів у Слов’янську не лише не знищене, але й не заблоковане», - каже нардеп.

«Свобода» вимагає від силового блоку негайного проведення реальної, а не декларативної повномасштабної антитерористичної операції із застосуванням усіх засобів на всій території Донбасу і ліквідації озброєних злочинних банд. Основним завданням антитерористичної операції має стати звільнення усіх захоплених будівель в регіоні та знищення або арешт усіх терористів і їх пособників. Україна зобов’язана захистити Донбас від російських диверсантів і членів бандгруп», - наголосив свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вітів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Анатоле, їдь, наведи там порядок... На тебе одна надія...
Відповісти
Не Анатоле, а Анатолію - вчи вас, вчи...
Відповісти
В мене залишився тільки один костюм Супермена. Всі миттєво розібрали свободівці, що вже крокують на схід до гнізда терористів!
Відповісти
Голубе.Жарти доречні на пікніках,гулянках,вечорах гумару,однак зараз це не на часі. Дивись щоб не було дуже страшно і сумно, але буде вже пізно. Жителі Криму в цьому починають пересвідчуватись.Твоя бравада недоречна .
Відповісти
А все потому, что свободовцам в то время костюмы были еще не по размерам. А сейчас они выросли, возмужали, кипят гневом - костюмы суперменов в самый раз! "Гей, наливайте повнii чари..." и вперед к гнездам!
Відповісти
На додаток, "бравада дiйсно недоречна". Доречний особистий приклад, тим бiльше такого шановного депутата-визнаного лiдера. Чи недоторканiсть не дозволяе торкатися зброi та ворогiв?
Відповісти
результат буде вражаючий...
Відповісти
Шановний Анатолію, замість голосних заяв і вимог виголоших в нікуди відзвітуйте, будь ласка, що вже зробила ваша політична сила - ім'я їй голосне - свобода.
Бо Ви вже стільки сил депутатських, дорогоцінних витратили на війну з Путіним на Волиньпості. А чи не зорганізувати б Вам хоч одну поіздочку на схід? Можу допомогти білетами
Відповісти
І, до речі, велика деякі вам, Анатолію, від вдячних виборців - це справді новина для нас
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині заявив, що на Донбасі не ловлять сепаратистів
29 квітень, 2014, 16:28