У Луцьку пікетують міськраду. ФОТО

У Луцьку пікетують міськраду. ФОТО
Близько 200 підприємців прийшли під Луцьку міську раду, щоб підтримати проект депутата Євгенія Ткачука щодо скасування рішення про розірвання договору оренди землі із облспоживспілкою.

Акція відбувається у четвер, 30 квітня.

Нагадаємо, Луцька міська рада 26 лютого підтримала рішення, яким доручила юридичному відділу в судовому порядку розірвати договір оренди землі на Завокзальному ринку із спілкою.

Євгеній Ткачук на сесію 30 квітня подав проект рішення про визнання цього рішення таким, що втратило чинність, тобто відмовитися від спроби розірвати договір.

У п’ятницю, 25 квітня, підприємці «Варшавки» провели збори, де більшістю голосів вирішили підтримати проект Ткачука та прийти пікетувати міськраду.

Вони розгорнули навпроти приміщення мерії плакати із написами «Облспоживспілка – сумлінний платник податків», «Депутати! Скоро знову вибори!» та інші.

До пікетувальників вийшов депутат Андрій Осіпов, який підтримав розірвання договору. За словами, Осіпова, якщо підприємці будуть платити напряму в бюджет через комунальну адміністрацію, то вдасться зменшити орендну плату для них та збільшити надходження в бюджет.

Натомість підприємець В’ячеслав Орлов відзначив, що базарники не хочуть змінювати умови діяльності на ринку, і співпраця із облспоживспілкою їх «повністю влаштовує».

Коли Осіпов намагався пояснити підприємцям свої аргументи, його стали перекрикувати вигуками «Ганьба!» та називати «головним корупціонером».

Станом на 10:20 підприємці пікетують міськраду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
купили людей щоб москальські канали показували що і у західних регіонах теж порядку нема ? Хапспілку розігнати нафіг. Купа дармоїдів. Хап-сепаратисти.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пікетують міськраду. ФОТО
30 квітень, 2014, 10:39