У Центральному парку Луцька чиновники і молодь садили дерева

У Центральному парку Луцька чиновники і молодь садили дерева
У центральному парку Луцька 6 квітня висадили кілька сотень молодих дерев та кущів.

Як розповів начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока, цього дня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки висадили майже 500 саджанців.

«Дуб червоний – 50 штук, липа серцелиста – 60, береза бородавчата – 50, верба біла – 30, бузок – 30, айва японська – 20, кущів форзиції – 30, а спіреї – 220 штук», – повідомив він.

У заході взяло участь понад дві сотні людей, серед яких переважно молодь.

Нові дерева у головному парку Луцька висаджували учні гімназії №4, студенти Луцького педагогічного коледжу та Волинського національного університету, працівники відділу екології міськради, зоопарку, міської стоматполіклініки, пенсійного фонду, поліклініки №1 та інші. Показав приклад і міський голова Луцька Микола Романюк.

«Це перший етап підсадки молодих дерев на території парку. Наше наступне завдання – завершити нарешті розчистку від самосіву, знести сухостійні, аварійні дерева зі сторони вулиць Глушець і Замкової до ринку. Ці роботи треба буде виконати за весняно-літній період, а вже восени ми плануємо другий етап підсадки молодих дерев. Розробимо відповідний дендроплан, висадимо близько тисячі молодих дерев», – розповів Борис Сорока.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хороша справ і хороший піар, і сам там дерева сади, тільки б сміття поприбирали і плитку поклали де, поруйнували афальт. Інаслідки Кривого, який зруйнував освітлення в парку, а як там ввечері класно було колись
Відповісти
Мда...
а я думав, що розчистка парку від 30-річних хащів то є перетворення його на сукупність відкритих галявин-газонів в європейському стилі,

Виходить, що ні. Скільки селюка-українця в Европу не вози - він все одно під вікном картоплю і буряки посадить, а парк перетворить в ліс-хащі.
Відповісти
а де Козюра?????
Відповісти
Останні новини
У вихідні – дощ
06 квітень, 2012, 12:35
У Центральному парку Луцька чиновники і молодь садили дерева
06 квітень, 2012, 11:45