Український канал відмовився траслювати російські серіали

Український канал відмовився траслювати російські серіали
«1+1 медіа» припиняє показ серіалів та іншого продукту, що вихваляє спецпризначенців та збройні сили Російської Федерації.

Вони закликають колег зробити те ж саме, - пише Телекритика.

Сьогодні, 2 травня, група каналів «1+1 медіа» звернулась до парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення та Генеральної прокуратури України з вимогою терміново дати оцінку фактам показу та популяризації фільмів та серіалів, що вихваляють міць збройних сил Російської Федерації на українських телеканалах.

«Наразі ми перебуваємо у стані неоголошеної війни. В умовах, коли країну намагаються розділити, та коли агресор використовує всі можливі важелі інформаційного, емоціонального, фінансового та військового тиску - пропаганду цінностей та вихваляння сили російського спецназу, збройних сил РФ та інших спецпідрозділів вже не можна виправдати жодними економічними аргументами та смаками глядачів. На нашу думку, така програмна політика носить всі ознаки державної зради. Наразі група "1+1 медіа" прийняла рішення зняти з ефіру каналів групи всі такі серіали та інші продукти», - заявив Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

Група каналів «1+1 медіа» звертається до дійсної влади з вимогою негайно вжити заходів задля забезпечення інформаційної безпеки та протидії розпалуванню антидержавних настроїв серед населення в ефірі загальнонаціональних каналів.

Нагадаємо, 28 квітня офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській у Києві штурмували активісти, які повибивали вікна й виламали двері. Штурм відбувся на знак протесту проти показу каналом російських серіалів. У той самий день пройшла акція біля телеканалу ICTV, який досі не зняв з показу низку серіалів про російських спецпризначенців, вояків та правоохоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Правильне рішення! Купуй українське, читай українське, дивись українське!!!!
Відповісти
Наконец-то настало время, когда на 1+1 можно будет посмотреть не только новости и рекламу, но и какой-то нормальный фильм/сериал, где нету рашистов.
Відповісти
А що, є якісь нові україніські фільми? Де ви бачили нормальні українські фільми/серіали? Що ви будете дивитися, якщо їх в принципі немає? Ні нормальних, ні, взагалі, ніяких.
Пам'ятаєте, років з 10 тому по телебаченню показували майже кожного дня два українські фільми: "Вікно навпроти" та "Папуга, який говорить на ідіш". І оце всі українські фільми. Ну ще, може штук з п'ять. В одному з них знімалася Руслана Писканка та Богдан Ступка. Та й то, фільм польсько-український.
"Мильні опери" типу "Багаті теж плачуть" теж, навряд чи будете дивитися.
Відповісти
Правильно!!!Краще показувати дешеві американські фільми,або турецькі серіали!!!Показуйте,коли не маєте розуму!!!УКРФІЛЬМІВ ВСЕОДНО НЕМА,КРІМ ШТОЛЬНІ!!ЗРОБИЛИ УКРАЇНУ ВОРОГОМ і повтікали в гаражі!!н
Відповісти
Найдешевший американський серіал в 100 разів дорожчий ніж найдорожчий рашистський серіал.
Відповісти
Російські фільми - це гівно, самі росіяни таке часто говорять. Самий найдешевший американський фільм коштує як самий дорожчий блокбастер з Кацапії.
Відповісти
Якби б ви знали, скільки коштує хвилина реклами на всеукраїнському каналі у прайм-тайм..! Інформаційні корпорації не бідують) Особливо зараз. В Расєї давним давно зрозуміли, як зробити щоб народонасілєніє любило такі гнилі органи як - прокуратура: серіал "Прокурорська перевірка (герої мля)", мусарня: "Дільничий (герой і алкаш)"; ДАІ: "ДАІшники" (герой і жирний розгільдяй)... Вони пробують зіграти на приємних спогадах старшого покоління при згадці про чесного і завзятого радянського міліціонера. Проте, сучасна рашка не має нічого спільного із СССР в цьому плані. По аналогії із жовтою пресою - жовті фільми.. А вічна класика радянського кіно всерівно займає достойне місце в наших смакових уподобаннях завдяки тонкому гумору + високому акторському та режисерському професіоналізм в умовах тотальної КГБшної цензури.
Відповісти
Останні новини
Український канал відмовився траслювати російські серіали
02 травень, 2014, 23:04