В Одесі прибічнику Євромайдану підірвали Lexus

В Одесі прибічнику Євромайдану підірвали Lexus
В Одесі прибічнику Євромайдану підірвали Lexus.

Це трапилося в ніч з 3 на 4 травня в Полуничному провулку. Господар спаленого автомобіля Геннадій звинувачує в події правоохоронців, - пише gazeta.ua з посиланням на видання "Думська".

За його словами, інцидент стався о 00:45 4 травня. Автомобіль стояв біля закритої парковки, біля воріт.

"Через 5 хвилин після того, як охоронець закрив парковку, прогримів вибух. Його чули всі жителі двору, багато повибігали на вулицю, де застали мій автомобіль палаючим. Мені повідомили, що бачили якусь людину в чорній масці, який тікав від машини. Коли я загасив автомобіль, від нього вже практично нічого не залишилося", - згадує події дводенної давності Геннадій.

Прибулі на місце рятувальники і міліціонери дійшли висновку, що автомобіль, швидше за все, був навмисне підірваний. Про це також свідчать зовнішні пошкодження автомобіля - розбите лобове скло і зрушене від вибуху крило автомобіля.

Камера відеоспостереження на фасаді сусіднього магазину зафіксувала автомобіль, який простояв кілька годин у місця події, а після вибуху відразу ж зник. Також на записі видно, що підозріло оперативно - протягом трьох хвилин, на місце прибула машина патрульно-постової служби.

Шевченківським райвідділом міліції було розпочато кримінальне провадження за фактом події. Втім, розслідування, нарікає потерпілий, просувається дуже мляво.

"Вони не зробили оцінку збитку, не цікавляться відеозаписами і доказами, машина так і стоїть на своєму місці. Я питаю, чи буде проводити якась ще робота, мені відповідають, що ні. Я так розумію, що це порушення процесуальних норм, міліція не зацікавлена ​​в розслідуванні", - продовжує Геннадій.

Одесит припускає, що таким чином "поплатився" за активну громадянську позицію. Він неодноразово брав участь в акціях Євромайдану, а також є активістом ініціативної групи територіальної громади Одеси.

"Ми ведемо активну діяльність на користь городян. Зрозуміло, що міліції це не вигідно. З політикою я не пов'язаний і українську символіку в машині вже давно сховав", - говорить Геннадій.

Ймовірна сума збитку - 400 тисяч грн. Автомобіль виявився не застрахований.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Одеса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
попало на бідного?
Відповісти
правильно!!!
патриоты ездят на "дыво" Жвании
Відповісти
Останні новини
В Одесі прибічнику Євромайдану підірвали Lexus
05 травень, 2014, 20:14