У Ковелі затримали нальотчиків на магазин мобілок

У Ковелі затримали нальотчиків на магазин мобілок
Міліція затримала двох грабіжників, які на початку лютого на вулиці Сагайдачного у Ковелі напали на магазин мобільних телефонів і молотком мало не вбили продавця.

Одним з нальотчиків виявився 19-річний Андрій, котрий, як не дивно, проживає у цілком благополучній сім'ї, є студентом навчального закладу Ковеля, - пише Волинь-нова.

Оперативники затримали хлопця через тиждень після злочину. Суд відпустив його з-під варти, взявши підписку про невиїзд.

Слідство встановило, що інший грабіжник — теж Андрій — бив продавця молотком по голові, але той з розбитою головою зумів вибігти на вулицю і покликати на допомогу.

Цей майже двометровий 37-річний чолов'яга був п'ять разів судимий за навмисні корисливі злочини, а останній раз — за злісний опір працівникам міліції із заподіянням тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Правоохоронці оголосили його у розшук. І ось начальник слідчого відділення Ковельського міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Іван Тусь повідомив, що днями в одному з нічних клубів Ковеля оперативники затримали й цього нальотчика. Суд взяв його під варту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
двометровий 37-річний чолов'яга був п'ять разів судимий за навмисні корисливі злочини

треба було вже на третій раз його розстріляти, а то воно грабує-калічить, а люди податки платять, щоб утримувати міліцію, яка його 5 разів ловить, а потім його ще на зоні годувати треба, охороняти, лікувати. порядним людям на їжу не вистачає, а ми за свій кошт бандюків годуємо, гуманісти...
Відповісти