Бійка у луцькому кафе: зламаний ніс за 5 гривень

Бійка у луцькому кафе: зламаний ніс за 5 гривень
В одному з кафе міста Луцька сталася бійка: відвідувачу за відмову дати 5 гривень зламали носа

Нещодавно до чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення, що по вулиці Кравчука відбувається бійка. На місце пригоди виїхала група швидкого реагування роти патрульної служби міліції.

Як з’ясувалась згодом, історія виявилася доволі банальною, - йдеться у повідомленні СГЗ УМВС України у Волинській області.

19-річний рівнянин Валентин А. та 18-річний лучанин Андрій Ю. сиділи в літньому кафе і пили пиво. Оскільки хлопці вже добряче посиділи, то й стан їх був відповідний.

Коли пиво закінчилося, друзі захотіли випити чогось міцнішого, грошей на спиртне у них бракувало: до «повного щастя» товаришам не вистачало немало й небагато – 5 гривень. Тож саме таку суму молодики вирішили попросити у когось із відвідувачів кафе.

Жертвою став 24-річний мешканець обласного центру Андрій С., який сидів поруч. На їхнє прохання хлопець, звичайно, відповів відмовою: мовляв, не займайте мене, сам без грошей. Така відповідь хуліганам не сподобалась, тож взялися поговорити з хлопцем «по-чоловічому».

У результаті такої «розмови» потерпілий із переломом носа та забоєм м’яких тканин потрапив до лікарні, а Валентина та Андрія затримали працівники роти патрульної служби міліції.

Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли це бидло буде сидіти за зламаний людині ніс 25 років - тоді перестануть вчиняти насилля над людми і життя та здоров*я громадянина стане найвищою цінністю, яку захищає держава.
жорстоко, скажете?
зламайте собі ніс.
Відповісти
33-й, не зриш у коріння.
Відповісти
Останні новини
Бійка у луцькому кафе: зламаний ніс за 5 гривень
07 квітень, 2012, 16:11