Україна з Польщею виготовлятимуть гелікоптери, - ЗМІ

Україна з Польщею виготовлятимуть гелікоптери, - ЗМІ
Польське авіаційне підприємство PZL Swidnik проводить переговори з українським підприємством «Мотор Січ» про співпрацю щодо виробництва польських гелікоптерів Мі-2 та Sokol.

Про це повідомляє польське видання Dziennik Gazeta Prawna, - пише УКРінформ.

«Вже створено робочі групи для проведення дослідження рентабельності такої співпраці... Якщо дві фірми зможуть домовитися, то можемо стати свідками угоди не лише на рівні бізнесу, але й політики»,- наголошує видання.

Зазначається, що до цієї співпраці змогли би в майбутньому долучитися польські авіапідприємства ITWL і WZL-1, що дало б змогу здійснювати модернізацію гелікоптерів Мі-8, Мі-24 і SW-3, використовуючи українські двигуни.

Газета підкреслює, що співпраця українців з поляками має сенс у світлі погіршення відносин України і Росії. «Таким чином Україна могла б формувати на території Польщі логістичну базу для модернізації своєї армії», - йдеться у статті.

Польські експерти твердять, що співпраця з українцями є корисною для Польщі, оскільки Україна залишається одним із провідних виробників та експортерів зброї у світі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна з Польщею виготовлятимуть гелікоптери, - ЗМІ
08 травень, 2014, 12:04