Джип Жириновського штурмом «взяв» кордон і прорвався до терористів. ВІДЕО

Джип Жириновського штурмом «взяв» кордон і прорвався до терористів. ВІДЕО
Броньований джип російського політика Жириновського незаконно перетнув кордон України і потрапив у розпорядження луганських терористів.

Красується авто тепер перед Луганською облдержадміністрацією, ‒ пише Комсомольська правда в Україні.

Так, 6 травня російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, обіцяв прислати проросійським мітингувальникам в Луганськ свій джип «Тигр». За його словами, цей автомобіль «потрібніший» там.

«На кордоні з Україною наш водій вийде і піде додому, а водій з Луганська сяде і привезе в штаб», ‒ сказав Жириновський.

Він не сумнівався, що українські прикордонники без проблем пропустять джип.

Сьогодні, 8 травня, вранці подарунок лідера ЛДПР з партійною символікою на борту вже красувався біля захопленої «Армією Південного Сходу» будівлі Луганської облдержадміністрації, викликавши справжній фурор серед роззяв. Останні навперебій фотографуються з «презентом» Жириновського.

У Луганськ він прибув вночі. Брав дар «народний губернатор Луганщини» Валерій Болотов, досить стримано, але з неприхованою щирістю, подякував одіозному політику, ‒ зазначається в повідомленні.

Як виявилося, на українському митному посту колишній власності Жириновського довелося прийняти «бойове хрещення».

«Машина перетнула кордон незаконно. Попросту пішла на прорив кордону на пропускному пункті «Ізварине», ‒ повідомив прес-секретар Луганського прикордонного загону Олександр Трохимець. ‒ Черговий наряд намагався її зупинити, але... корпус броньований... До того ж, незважаючи на чотири пробитих колеса, завдяки самопідкачці, машина прорвалася і втекла від погоні».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що, то за таке КПП що джип проїхав собі "свобідно" ???? А. якщо танк,чи БТР так само проїде собі
Відповісти
Граница на замке, погранцы утверждают, что и муха не проползет. "Він не сумнівався, що українські прикордонники без проблем пропустять джип" - и откуда он все наперед знает?))))) 6-го пообещал, а 8-го джип уже на месте был! И это не просто джип, а бронеавтомобиль «Тигр», у которого есть приспособление для пулемета, а в салон машины может поместиться целая команда. А байки чэргового наряда про пробитые колеса и погоню (на лисапедах, что ли?) - для несмышленышей, из Крыма, Чечни и Дона целые автоколонны с добровольцами прибыли без сучка и задоринки. А в Киев кто приехал помочь? Байден, Эштон или Нуланд с печенюшками?
Відповісти
ну от, тепер на Жирика можна відкривати справу за допомогу сепаратистам
Відповісти
Там не тільки прикордонна служба не виконує своїх обов'язків,а взагалі відсутній досвід в управлінні АТО,тому все відбувається за задумом терористів.
Відповісти
Правосеки чекають у Рiвному. Тiльки вони здатнi дати бiй цьому монстру!
Відповісти
ну всьо, є привід для точкового удару ракетою.
Відповісти
Ще раз показали яке ми г...но.
Відповісти
Останні новини
Джип Жириновського штурмом «взяв» кордон і прорвався до терористів. ВІДЕО
08 травень, 2014, 14:20