Татуювання «Слава Україні!» терористи зрізали розбитою лампочкою. ФОТО

Татуювання «Слава Україні!» терористи зрізали розбитою лампочкою. ФОТО
Захоплені терористами 4 травня в Новогродівці на Донеччині шахтарі піддалися жорстоким тортурам, коли їх доставили в контрольовані екстремістами будівлі Донецької ОДА та обласної телерадіокомпанії.

Про це у четвер, 8 травня, на прес-конференції в Києві розповіли самі потерпілі, - пише Іntvua.com.

За словами шахтарів Олександра Гурова та Олександра Вовка, полонених катують колишні працівники міліції, у одного з тих, хто катував, був шеврон спецпідрозділу «Грифон».

«Там маса кімнат, люди кричать нелюдським голосом, з вікон видно російський прапор», - повідомив Гуров.

Шахтарі розповіли, що коли їх, пов'язаних, доставляли в Донецьк, на шляху було кілька блокпостів міліції, але ніхто не спробував їх звільнити.

«У телецентрі дуже велике скупчення бойовиків, крім чеченців, люди східної національності з російським акцентом», - розповів Гуров.

За його словами, у захопленні шахтарів брав участь громадянин Росії - чеченець на ім'я Мурза. Постраждалі вважають, що їх захопили в полон за допомогою в.о. міського голови Новогродівки, який передає сепаратистам дані про всіх патріотично налаштованих громадян. На їх думку, ця людина не користується авторитетом серед городян і місцевих депутатів, і намагається втриматися на посаді за рахунок підтримки сепаратистів.

Гуровим зацікавилися після того, як він прибрав прапор «Донецької народної республіки» з будівлі міськради.

«Доповіли місцеві сепаратисти. Я зривав їх прапор і скидав. Донесли, що ми – «Правий сектор»… Керівництво міста доповідає службі безпеки сепаратистів, що є група патріотів, що більшість депутатів не підтримують сепаратистів», - додав Гуров.

Всі викрадені в Новогродівці шахтарі були побиті та пограбовані.

«Ланцюжок з хрестом чеченці зірвали відразу, кільце не знімалося - зрізали, печатка не знімалася - зрізали, кросівки вкрали», - розповів шахтар.

Найбільш сильні травми отримав ще один викрадений - Костянтин Мусейко - його били з перепочинками. Гурову кілька разів приставляли до голови заряджений пістолет і автомат.

«Вночі прив'язали до лавок, погрожували зарізати, говорили, що я зрадник», - розповів він.

Крім того, терористи намагалися розбитою лампочкою зрізати йому з шкіри татуювання з написом «Слава Україні».

Нагадаємо, 4 травня в Новогродівці терористи захопили шестеро людей, в числі яких були шахтарі. 6 травня заручників, сильно побитих і заляканих, відпустили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мы в 99-ом году.приглашали чеченов .потом просто помагали их реабилитировать.потом воевали за них.потом они придали нас.Предлагаем выселить все чечено жопых.Асланов их родню и прочую чехню.нахуй пиздцйте в Грозный уроды.
Відповісти
били катували. аж чотири дня, подивіться на того бідолаху побитого!!! фінгал є? є. а чого фінгал незапухший. вкого був фінгал згадайте що робиться з оком, а в нього розріз очей одинаковий, це що акуратно били що синяк є а око непідпухло, а лице яке 4 ри дня били катували, а він побритий, і царапинка на бороді і все?? це як так катували, що з рани кров 4 й день іде а щитина невиросла???? він що альбінос??? чи як можна бити по морді щоб фінгал незапухший і царапина на бороді, це спец бив акуратно і точно!!БРЕХНЯ розводять народ як ЛОЗІВ
Відповісти
ще добавлю, якщо повязали як бідолаха розказує, то де синяки наруках?? чи їх тоже акуратно через тряпочку звязували??? після хочаб години звізаних рук будуть синяки, чи вони там можна подумати розвязані були, 4 дні року звязані а слідів немає, ЛЮДИ РОЗКРИЙТЕ ОЧІ, Я ЗА УКРАЇНУ АЛЕ НАШІ НЕГІРШЕ РОСІЇ ЛАПШУ ВІШАЮТЬ!!!!
Відповісти
кольцо каже зрізали, з якого пальця всі пальці цілі!!!!
Відповісти
Побрехеньки.
Відповісти
Останні новини
Татуювання «Слава Україні!» терористи зрізали розбитою лампочкою. ФОТО
08 травень, 2014, 17:10