Тягнибок у Луцьку критикував журналістів, які пишуть про солдатів на соломі. ФОТО

Тягнибок у Луцьку критикував журналістів, які пишуть про солдатів на соломі. ФОТО
Під час візиту на Волинь Олег Тягнибок виступив перед лучанами у Палаці культури міста.

Послухати політика у суботу, 10 травня, прийшли близько 500 людей.

На початку Олег Тягнибок презентував основні пункти своєї програми «Плекаймо українську силу». Особливо позитивною була реакція публіки на обіцянку скасувати депутатську недоторканість, а також недоторканість суддів та президента.

Відповідаючи на запитання щодо репортажів про умови життя солдатів деяких військових частин (сплять на соломі, погане харчування та інше), Тягнибок розкритикував ЗМІ, які це висвітлюють.

«Стосовно тих репортажів по телебаченню. Я не хочу втручатися в роботу журналістів, але я не думаю, що є правильно, коли йде війна, подібні репортажі показувати спеціально, щоб деморалізувати населення. Замість того, щоб допомогти, то фактично створюється паніка серед людей і зневіра, навіть, якщо є певні випадки такі, то їх треба усувати, а не показувати», - відзначив він.

Політик додав, що журналісти створюють такі матеріали лише у власних інтересах. «Я думаю, що це недобре, коли хтось заради гарної кар’єри, чи заради того, щоб гарне журналістське розслідування зробити, собі дозволяє подібні речі. Вважаю, що за таким має слідкувати Рада національної безпеки та оборони, вести інформаційну політику. Бо, мало того, що ми вже програли інформаційну війну Москві, то ми ще й програємо інформаційну війну проти власного народу», - пояснив Тягнибок.

«Подібні репортажі на руку тільки Москві», - додав він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давали 50 грн., чтобы массовку в зале обеспечить... Я ходил... За вону и то 100 давали...
Відповісти
що давали...ти відповідаєш за слова задрот?
Відповісти
ніяк не можуть зрозуміти,що людям набридло, коли до них ставляться як до бидла, і не важливо хто це робить чи яник,чи тягнибок,чи порох,чи юля...Виявляється,що тепер все можна виправдати зовнішньою загрозою.Скоро люди вас спалять всіх разом в тій ВР.
Відповісти
а до війська цей чувак не хоче потрапити і поспати там на невисвілятноі соломи.та хай пожере того що нашим дітям скормлюють
Відповісти
После заявления Киева о намерении продолжать карательную операцию жители Донецкой и Луганской областей решили провести голосование о статусе своих регионов в ранее намеченный срок — 11 мая

Відповісти
Бо, мало того, що ми вже програли інформаційну війну Москві, то ми ще й програємо інформаційну війну проти власного народу»--то як...
Відповісти
Шо воно меле. Один з принципів журналістики неупередженість, об"єктивність у висвітлені інформації. Звісно нашим журналістам до цього ще далеко дибати. Проте, в цьому випадку висвітливши реальну ситуацію в нашій армії, вони викликали, принаймі у мене, багато питаь до влади. Зокрема, де поділись 110 млн. грн., які люди зібрали на армію? А на армію виділяють ще й гроші з держбюджету.
Відповісти
Посмотрите, какие очереди, сколько людей пришло! С одной целью- сказать Украине: прощай!
Как это надо было довести людей за 23 года, так называемой "незалежности"?....
Прямой эфир Мариуполь:
www.ustream.tv/channel/newsfront4
Відповісти
Останні новини
Тягнибок у Луцьку критикував журналістів, які пишуть про солдатів на соломі. ФОТО
10 травень, 2014, 20:25