В міліції прокоментували претензії секретаря Луцькради

В міліції прокоментували претензії секретаря Луцькради
Працівники ДАІ не порушували правила, коли не вмикали поворотів на кільцевій дорозі, а їхали повільно, щоб зекономити паливо.

Про це розповів в. о. заступника начальника управління ДАІ УМВС України у Волинські області майор міліції Андрій Бондарук у вівторок, 13 травня, під час спілкування із громадськістю.

Нагадаємо, секретар Луцької міськради Сергій Григоренко у вівторок, 13 травня розповів, що бачив, як ДАІшники порушували правила дорожнього руху.

За його словами, приблизно о 7:50 13 травня він їхав на авто і бачив, як з вулиці Офіцерської виїхало авто ДАІ Toyota Prius з номером 0620.

Григоренко зазначив, що автомобіль їхав у лівій смузі зі швидкістю 50 км/год і через це за ним утворилася тягучка. Хоча, згідно з ПДР, вважає секретар Луцькради, авто, яке рухається повільніше, має зайняти праву смугу, щоб не заважити рухові інших автомобілів.

Далі авто ДАІ рухалося, не показуючи поворотів.

Андрій Бондарук пояснив, що під час руху на кільці вмикати повороти необов’язково, а повільно машина їхала тому, що при швидкості 50 км/год витрати палива – 4 літри, а, коли швидкість більша, то витрати - 10 літрів. Тому, зі слів посадовця, працівники ДАІ «їхали тихіше».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То привїзді на кільце і виїзді тепер не треба вмикати повороту? Нові правила якісь, як і те, що витрата пального найекономніша при швидкості 80 км/год. Також повільно не можна рухатися по лівій смузі, а треба обирати вільну праву, якщо вона не зайнята. Таких ментів після таких коментарів треба звільняти з вовчим білетом. Григоренкові треба іти далі або замовкнути назавжди і звільнитися, якщо попустить мєнтам. Ті мєнти забули майдан і як і комуністи знову підняли хвіст
Відповісти
А для чого вмикати повороти якщо ти по кільцю їдиш прямо?
Відповісти
При в'їзді на перехрестя з кільцевим рухом потрібно включити лівий поворот, при виїзді - правий.
Відповісти
Ніколи того не розумів. Їдиш прямо же. Для чого вводити людей в оману?
Відповісти
А можна ссилку на пункт ПДР?
Відповісти
Ти посуті можеш ...?
Відповісти
Даішники тільки можуть відгавкуватися. Добре начальник знає, що підлеглі порушили правила. Не можна вигороджувати таких "спеціалістів", правильно, що Григоренко не змовчав, розповів про цей факт.
Відповісти
правила дорожнього руху для всіх написані одним чорнилом! ДАІвці ж не дальтоніки , напевно! Чи дуже владно і хамовито почуваються на дорогах??? Григоренко,доводьте почате до кінця! Добросовісні водії вам будуть тільки вдячні за турботу!
Відповісти
правильно, Григоренко зробив, що не залишив осторонь таке свавілля з боку ДАІвців!
Відповісти
Які 10 літрів! В них же пріуси - гібриди)))
Ну мусора як були так і залишились...
Відповісти
Вчора ввечері по Бенделіані ПРОЛЕТІЛА Honda Accord. Мигалки були вимкнені, не думаю що вони когось доганяли. Вони що - отримали хороші машини і вирішили поганяти?
Відповісти
Останні новини
В міліції прокоментували претензії секретаря Луцькради
13 травень, 2014, 16:11