Революціонери хочуть заміни начальника ДАІ Волині. ВІДЕО

Революціонери хочуть заміни начальника ДАІ Волині. ВІДЕО
Представники «Правого сектору», «Автомайдану України» та «Самооборони Майдану» хочуть оголошення нового конкурсу на посаду очільника Державтоінспекції Волинської області, бо нинішній керівник Володимир Кравченя їх не влаштовує.

Про це вони розповіли під час зустрічі представників ДАІ із громадою Волині у вівторок, 13 травня.

Звернення активістів до даішників зачитав очільник «автомайданівців» Ігор Оборонов.

«Пан Кравченя ( під час громадських слухань, - ред.) не зміг відповісти на більшість поставлений йому запитань, всі його відповіді носили шаблонний характер та повною мірою бачення, стратегію та механізми його подальших дій на посаді начальника ДАІ УМВС у Волинській області. Спираючись на все вище сказане представники громади міста Луцька дійшли висновку, що потрібно оголосити новий конкурс на дану посаду та провести повторне слухання кандидатів і обрати людину, в якої репутація не буде такою заплямованою, як у пана Кравчені», - йдеться у зверненні.



Керівник «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук висловив незадоволення, що Кравченя не прийшов на зустріч із громадськістю, бо поїхав у відрядження в Донецьк. Таким чином він, мовляв, ігнорує громадськість.

Натомість активісти «Автомайдану Волині» заявили, що розумію вчинок Кравчені та готові співпрацювати із ДАІ вже зараз. «Реформувати ДАІ потрібно вже сьогодні, не чекаючи два-три тижні», - пояснив керівник організації Сергій Поха.

Він додав, що з повагою ставиться до рішення Кравчені поїхати в Донецьк, зважаючи на напружену ситуацію там.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Данильчук вже зовсім обнаглів. Скоро люди самі його пролюструють. Назавжди.
Відповісти
Так і зробимо ато вже надоїв ... Коли???
Відповісти
Палиця Данильчуку подарував квартиру у Луцьку. Данильчук це відданий солдат Ігора Палиці. Палиця фінансує Данильчука і його голодранців. Поясніть, звідки вних така ЛЮБОВ???
Відповісти
так хто ж не хоче того ж самого.Зараз багато хитрожопих пороблять під шумок собі відрядження в Донецьк, а потім ще й учасників бойових дій,ментовсько-генеральську ж мафію ніхто не виганяв,вони всі на своїх місцях і про гарне майбутнє своїх синочків,племінничків і т.д. "потурбуються" .
Відповісти
Думаю, у того же Данильчука давно уже согревает душу заветная справочка о плоскостопии!)))))
Відповісти
Що ти мелиш думай...
Відповісти
Надо Данильчука посадить на это хлебное место - пусть покажет наконец всем как надо работать. А то учить других как надо работать и так хватает, острый дефицит собственно желающих работать.
Відповісти
СІЗО посадить та іого посіпак....
Відповісти
поха продавай своє морозиво а не пхай сві злодійський ніс в міліцию бо ти там розбираєшся як свиня в апельсинах
Відповісти
Поха молодець продає морозиво та чесно заробляє кошти! Ось такі мають бути революціонери!! низький Вам уклін!
Відповісти
Перше треба Данильчука посадить за безлад,хай побачить на себе і кого він набрав і хто він є ,треба ту банду посадить ,вже обнагліли щоб жуліки керували міліцією!
Відповісти
На кіл посадить...
Відповісти
Взяток в ДАІ не буде.Плани будуть відсутні. Активісти проконтролюють.КРАПКА. Хоча за порушення ПДР протоколи будуть складатися.
Відповісти
Працівникам ДАІ будуть виділятися гроші на беннзин, та на запчастини. (послання- на акумулятори також)
Відповісти
музика скоро заглохне...
Відповісти
ПС їдьте в Славянськ, там наведіть порядок .
Відповісти
ПРОЙДЕ 100 ДНІВ,А ТОДІ ПРИЙДІТЬ І ЗАПИТАЙТЕ У ПАНА КРАВЧЕНІ ,ЩО ЗРОБЛЕНО А ЩО НІ,А ТАК ВАМ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ НОРМАЛЬНИЙ ПРАЦІВНИК,ТРЕБА ЩОБ ПЛЕСАВ ПІД ДАНИЛЬЧУКА І ЙОГО БРИТОГОЛОВИХ.
Відповісти
Господин Балабеник-Петух.Трет с мусорами .А МЕНТ новый не ведется на старые мутки.ВОт и весь расклад.Ему нужно решать за машины и не только.Нет у нас бандитизма как в Славянске-есть у нас шантропа как в Луцке.
Відповісти
Кравченя - не такий вже поганий ,як про нього пишуть.
Відповісти
як ця банда вже достала. Прокуратура що вам до них немає діла? Революціонери мать їх ...
Відповісти
В Прокуратурі Коцуру,прокурора треба звільнити!!! Він кришував наркобізнес у м. Ковель!!! АУ!!!Люди, прокиньтесь, яка прокуратура????
Відповісти
Зараз в прокуратуру влаштуватися всі,хто мав справу з криминалом,кого вигнали за корупційні дії ...повилазила вся гніль.Ще залишилось повернути Хомича А С і буде вже повна вигрібна яма...
Відповісти
Кравченя хороша людина і приємна,алеж цій банді він поперок горла став,привикли корупцією займатися,а тут не можна,от і поганий!
Відповісти
Шановні лучани,треба молитися за мир,а ви ходите ворожнечу розпалюєте,на вас подивися ви уголовний мир,як ви можете наставлять когось,подивися на вас,а ви там увесь криминалітет зібрався,нащо та міліція дивиться і разні служби,просить громада навести порядок з тими секторами і прочими :
Відповісти
Шановне товаривство,чому прокуратура і різні служби дивиться на цей безлад,ви що не бачите ,яке мають право бандівське шайло ходити вибирати собі начальників міліціі,тож не поставили іхнього корупціонера,видімо Кравченя не дозволяє робити безлад з машинами,бо всюди були хабарі.
Відповісти
Ти що здурів???
Хто такий коммент допускає????
Модераторе,ау!!!
Відповісти
Думай про людей.
Відповісти
хвороба під назвою Вічний революціонер... до неї відносились пяні матроси котрі в 1918 році зробили революцію й на чолі картавого леніна..так у нас й сьогодні виходить...що уже потрібно налаштовувати життя й саму державу..а наші одвічні революціонери..одноденні)) Данильчук, автомайдан, оборона...хм..сплили після революції як гриби після дощу..а під час революції сосали лапу...а зараз вони грамотії сунуть носа у всі справи ....правий сектор...розкажіть скільки ви грошей збили типу на благо революції у ПРівців....й у кого у кармані осіли..мабуть на виборчу компанію тратите..автомайдан ...чи та же самооборона...де потрібно зміни робити..кричать потрібно змінювати все..але як й самі не петрають..але репетують..й за собою ЗмІ водять......хватить революцією займатися....робіть справи.....але ж що тут казати..раз гоняться по міісту... ой діти діти...коли уже та люстрація буде..щоб почати люструвати ...й почнем з наших активістів....побачим скільки їх залишится після люстрації)))
Відповісти
Кравченя ставленик Цимбалюка. Генерал Цимбалюк М.М. людина яника, всюди тягнув Кравченю з собою та лобіював його на всі грошовиті посади, за що той йому щедро віддячував. Після революції Цимбалюк злякавшись, що його співпраця з режимом стане всім відома,втік на пенсію, а Кравченю пропхав на начальника ДАІ Волинської області.Навіщо чекати сто днів, коли Кравченя вже реформував ДАІ.Вже встановлено ставки для кожного РЕВ,для кожного взводу ДПС,відкат з кожної довідки-рахунок, кожного акту ОТК, кожного дозволу. ПОЧЕКАЄМО!!!
Відповісти
всьо правда - підписуюсь під кожним словом
Відповісти
В травні пописали,а Кравченя касу збирае і мае Вас усіх.
Відповісти
Останні новини
Революціонери хочуть заміни начальника ДАІ Волині. ВІДЕО
13 травень, 2014, 17:12