Українських десантників цинічно добивали під Краматорськом. ВІДЕО

Українських десантників цинічно добивали під Краматорськом. ВІДЕО
Під Краматорськом після бою, у якому загинули семеро українських десантників, на місці подій військові знайшли снайперські гільзи, які використовуються лише сусідньою країною на Півночі.

Також були знайдені залитий кров'ю сучасний гранатомет з інструкцією на ньому російською мовою, - йдеться в сюжеті ТСН.

За словами військових, після того, як пролунав перший постріл з боку терористів, відразу люди, які в цей час сиділи під мостом, кинулися цинічно добивати українських десантників.

Бойовики, яких було близько 30-40, з поля бою відступили лише після появи вертолітів. Скільки загиблих з їхнього боку, вони ще не повідомили.

"Побратими загиблих десантників сказали, що порвуть всіх терористів за смерть своїх друзів", - запевнив офіцер ЗСУ Олексій Дмитрашківський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"За словами військових, після того, як пролунав перший постріл з боку терористів, відразу люди, які в цей час сиділи під мостом, кинулися цинічно добивати українських десантників" - после першого пострілу все поголовно десантники оказались в таком состоянии, что их осталось только добивать?
И вообще, со вчерашнего утра это уже третья или четвертая "новость" о том, как намяли бока т.н. "десантникам", ощущение, что их там лупят по всей границе Луганской и Донецкой областей. А речь то идет об одном и том же бое.
Відповісти
ти провокатор фсбешний, перший постріл був не зі стартового пістолета, а з гранатомету.
зникни, тролль!
Відповісти
Ах с гранатомета!!! Это в корне все меняет! И как только эти презренные колорадосы и небритые ватники со вчерашним перегаром умудрились вообще овладеть такой сложной техникой?)))
Відповісти
Видео не работает!
Відповісти
"Волинь пост" ! Коли ви припините вживати усілякі "іносказанія" типу " "сусідньою країною на Півночі" ? На півночі і Білорусь, і Фінляндія тощо. У вас що від страху душа у п"яти перебігла? Теж мені авангард суспільства у справі інтернетобазікання !
Відповісти
я думаю що "сусідньою країною на Півночі" це означає на півночі Росії
Відповісти
Останні новини
Українських десантників цинічно добивали під Краматорськом. ВІДЕО
14 травень, 2014, 08:03