«Збережи життя солдату» - ініціатива волинських нардепів

«Збережи життя солдату» - ініціатива волинських нардепів
Соціальну ініціативу саме з під назвою«Збережи життя солдату»
започаткували народні депутати України від Волині Степан Івахів та Ігор Єремеєв.

Мета ініціативи – забезпечити українських військових засобами персонального захисту та створити всі необхідні умови для безпечної служби, повідомили у прес-службі нардепа Івахіва.

У рамках започаткованої ініціативи Івахів передав військовим ковельської частини сухопутних військ А2042 50 бронежилетів найвищого ступеня захисту, радіостанції та необхідні у побуті речі (на фото: під час передачі спорядження).

Під час зустрічі з солдатами Івахів розповів про своє бачення того, якими є методи ведення війни, що їх використовує Росія:

«Перше – масова інформаційна атака через ЗМІ на населення тієї території, яку хочуть захопити, – зомбування. Очевидці розповідають, що, подивившись російські канали три доби поспіль,мимоволі виникає бажання вийти на площу з триколором.

Друге, створюються спеціальні диверсійні групи, які перекидають на територію анексії.

Третє – використання продажних місцевих політиків, та вербування людей для участі у мітингах.

І четверте – це підкуп силовиків, щоб вони без бою здавали райвідділки та військові частини. Один танк коштує мільйони, то простіше за мільйон підкупити тих силовиків, які продаються. Це дуже дієві методи, які нині використовуються в Україні агресором», - заявив Івахів.

Як показало життя, наші військові відомства відстали від сучасного життя і сучасного ведення бою. Результатом є те, що солдати йдуть у бій погано підготовленими і тактично, і матеріально.

У прес-службі Івахіва заявляють, що нардеп «амагається особисто розібратися у тому, що потрібно, аби змінити ситуацію, та проводить багато консультацій з військовими експертами, науковцями та учасниками бойових дій».

«Виявляється, в Україні є дуже багато розробок для ведення війни в сучасних умовах, але минула влада не вкладала в ці розробки ні копійки, або взагалі намагалася їх поховати», - розповідає Івахів.

«Тому сьогодні влада та вище військове керівництво мають невідкладно розпочати створення нових сучасних підрозділів з відповідним технічним забезпеченням, які здатні ефективно протидіяти агресору в умовах сучасних воєн», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці два волиняки разом із бандою ригоаналів ще донедавна розвалювали українське військо, а тепер раптом стали патріотами. Запроданці! Янучари! Оборотні!
Відповісти
Що ти мелеш дибіл?
Відповісти
Треба щоб особисто до тебе прийшли і вручили свой мільйонъ от тоді нормальні будуть! Правда?
Відповісти
Останні новини
«Збережи життя солдату» - ініціатива волинських нардепів
14 травень, 2014, 12:06