Піймали двох браконьєрів

Піймали двох браконьєрів
Мешканця села Хрипськ Шацького району 3 квітня затримали за незаконний вилов риби в річці Західний Буг.

Про це інформують у Волиньдержрибоохороні.

Волинянин займався незаконним промислом неподалік села Литовеж Іваничівського району. При цьому він використовував промислове знаряддя лову – сітку, не маючи відповідного дозволу.

А 4 квітня о 7-й годині ранку піймали 40-річного громадянина М. – уродженця села Старосілля Іваничівського району. Він також ловив рибу у ставку неподалік села з допомогою сітки.

Чоловік упіймав одного карася вагою 500 грамів, чим завдав збитку рибним запасам України на суму 17 гривень, кажуть у рибоохороні.

Як розповів провідний юрисконсульт Волиньдержрибоохорони Андрій Лапків, на цих осіб клали адміністративні протоколи за статтею 85 частини 4 КУпАП. Знаряддя лову – сітки – вилучені.

Матеріали передані до Іваничівського районного суду для притягнення вказаних осіб до адміністративної відповідальності.

У відомстві нагадують, що за незаконний вилов риби із застосуванням заборонених знарядь лову, промислових знарядь лову особами, які не мають дозволу на промисел, передбачена адміністративна відповідальність та штраф у розмірі від 340 до 680 гривень з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних біоресурсів із відшкодуванням завданих державі збитків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Піймали двох браконьєрів
10 квітень, 2012, 12:07