Богомолець у Луцьку закликала «почути Донбас»

Богомолець у Луцьку закликала «почути Донбас»
Кандидат в президенти Ольга Богомолець розповіла лучанам, що застосування сили в 21 столітті неефективне, хоча водночас заявила, що в умовах агресії проросійських сил варто «знищити 2-3 бандитські крила».

Про це Богомолець заявила під час круглого столу «Майбутнє України» у неділю, 18 травня.

«Я вважаю, що застосування сили у 21 столітті неефективне, ми не маємо права руйнувати планету, яка належить нам всім…», - відзначила вона.

Богомолець додала, що основною зброєю мають бути санкції США та Євросоюзу проти Росії, яка «підтримує та фінансує терористів».

Натомість всередині України треба боротися за внутрішню стабілізацію і знищити «2-3 бандитські крила, які фінансуються різними олігархічними кланами» та «групи бандитів-мародерів».

Також вона висловила думку, що у випадку відкритої агресії Росію «це спровокує відповідну реакцію з боку НАТО». Тому політик виступає «за те, щоб Україна була мирною нейтральною державою, та конфлікти були врегульовані мирним шляхом».

На думку Богомолець, «п’ятою колоною» в Україні є олігархи, які користуються ситуацією та «наживаються» на дестабілізації.

Також кандидати в президенти в чергове закликала «почути Донбас»: «Із людьми треба говорити, їм треба давати бачення, що буде завтра».

Також, на її думку, треба посилити контроль ЗМІ, бо ті, мовляв, «всі належать олігархам» та «роблять страшенну шкоду Україні, просто неймовірну» і «розколюють країну».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розгораеться шоу джаз за визнання Росії як спонсора терорізма,тим самим відводячи удагу від злочину парії "Батківщина" яка практично "Майданом" знищила спокій та цілостність України.
Відповісти
Правильно Леонід! В точку сфокусовано думку.
Відповісти
Та не тужтеся, пишіть на російській мові, ніхто вас греко -католиками за це не зробить. Більше про ніякі права, які захищає Донбас, не скажете, щоб вразити?
Відповісти
який лікар це гарантує?
Відповісти
Тварі які прийшли зі зброею на територію України і посягають на теріторіальну цілісність нашої держави повиннї бути знищені безжалісно і без суду!!!
Відповісти
Донбас піднявся за свої права, та право на життя на свое провослав'я,не хоче Донбас бути греко-католіками.
Відповісти
та хто їх заставляв в католики йти?
Відповісти
Київська Хунта, хто ж ще. Не то Ярош всіх виріже.
Відповісти
А донбас не мін вставати за свої права, коли їх заставляли голосувати за яника і всю ту сволоту?
Відповісти
Вони- "православні" комуністи
Відповісти
Звичайно, щр потрібно "з людьми треба говорити, їм треба давати бачення, що буде завтра", а не брехати, як Юля: "Я поверну Крим". Краще хай поверне вкрадене і сховане в Англії.
Відповісти
Совок ніколи не стане народом, це стосується і захисників Данбасса з Волині.
Відповісти
Пока самый трезвый взгляд на ситуацию в Украине- это у Богомолець. Беда только в том, что роли давно поделены американскими добродеями. И Богомолець и все остальные, так называемые КАНДИДАТЫ в ПРЕЗИДЕНТЫ -это статисты для придания видимости ВЫБРОВ, ДЕРЬМОКРАТИИ и разных там, прочих атрибутов легетимности... Ведь всем и давно известно, что Вашингтон назначил, уже назначил и утвердил! ПРЕЗИДЕНТОМ - Порошенка. Так, что зря мы тут спорим и обсуждаем разные разности, панове...Наше дело телячье - прийти и кинуть бюллетень в урночку. И какую бы ты там фамилию не отметил, и какой бы ты там крестик не поставил и за кого, а при подсчете голосов , на поверку, самым волшебным способом, окажется, что ты проголосовал за Порошенку.Потому, что так хочет дядя СЭМ из Америки.
Відповісти