Проблеми терористів: перебої з фінансуванням і переповнені морги. ВІДЕО

Проблеми терористів: перебої з фінансуванням і переповнені морги. ВІДЕО
Терористи у Сльов'янську розгублені і погрузли у проблемах.

Їм не вдалося вивести тіла своїх загиблих товаришів на територію Російської Федерації, - пише Українська правда з посиланням на Новости Донбасса.

Про це заявив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук під час прес-конференції в Києві.

"Готується масове вивезення тіл загиблих терористів. Ця колона так і не була сформована… Зараз у них це велика проблема, тому що морги Слов'янська переповнені", - розповів він.

За словами Тимчука, терористи поки не знають, що робити з тілами й запускають чутки про те, що це – тіла убитих українських силовиків.

Також у терористів виникли проблеми з фінансуванням, тому що розвідка перекрила банківські канали переказу грошей, а прикордонники регулярно відловлюють кур'єрів, які перевозять значні суми грошей.

Тому терористи вирішили перевозити гроші малими сумами – приблизно по 50 тисяч доларів. Джерела фінансування терористів: Росія, Крим, родина колишнього президента України Віктора Януковича.

За інформацією Тимчука, зараз у лавах терористів спантеличення через те, що Російська Федерація вирішила відкласти плани прямого збройного вторгнення на територію України й Головне розвідувальне управління збройних сил РФ послабило контроль над ними.

"Кремль прийняв рішення поки відкласти свою так звану миротворчу операцію", - заявив Тимчук. Він зазначив, що раніше терористи "відчували тверде плече Москви", а тепер не знають, що їм робити.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, с Тымчуком, Украинской правдой и Новостями Донбасса давно уже все понятно. Плохо, что сами "сепаратисты" не в курсе, что у них такие глобальные проблемы!)))))
Відповісти
так їм і треба.... страшно уявити які жахливі люди серед них
Відповісти
Це точно! Тимчук перший!:)
Відповісти
Алексей Баганец, заместитель Генерального прокурора Украины, в прямом эфире на телеканале «Интер», в программе «Подробности недели», от 18.05.2014г., признался, что в Донецке попал в окружение и сдался в плен отряд спецназа «Ягуар». По слова зам.прокурора, в Донецк были направлены 22 группы следователей генеральной прокуратуры для задержания «сепаратистов» и проведения обысков. Для их охраны, им были приданы бойцы спецназа МВД — «Ягуар». В Донецке они были блокированы бойцами Донецкой Народной Республики, рассудив, что нет смысла погибать за киевскую хунту самозванцев, они сложили оружие и здались в плен. Учитывая, что в каждой следственной группе было как минимум 12-14 человек, то в плен попали не менее 250, сдались они вместе с оружием и спецтранспортом.
Баганец ошибся только в одном - сдался "Сокол", а не "Ягуар" (он выведен в Винницу от греха подальше).
Вот такие "проблемы" у "террористов"...
Відповісти
якій ти обізнаний! а інфу тобі з лубянки зливають?
провокатор.
Відповісти
Ну, если замгенпрокурора Украины и телеканал Интер работают на Лубянку, то да.)))))
Відповісти
Правдолюб,ти ж не бреши.... 18.05. 2014 в програмі "Подробности недели" Багінець сказав, що слідчі захоплені як заручники (48.49- 52.52 програми) Всю іншу інформацію ти вродив або дай посилання...
А заручників беруть мирні жителі: діти та жінки?
Відповісти
Останні новини
Проблеми терористів: перебої з фінансуванням і переповнені морги. ВІДЕО
19 травень, 2014, 14:29
Світ за тиждень. ФОТО
19 травень, 2014, 14:10