Губернатора просять підтримати старого нового директора «Волиньторфу»

Губернатора просять підтримати старого нового директора «Волиньторфу»
Працівники державного підприємства «Волиньторф» закликають голову облдержадміністрації Григорія Пустовіта посприяти призначенню нового директора підприємства Івана Киричика.

Про це вони розповіли на прийомі в голови ОДА у понеділок, 19 травня.

За словам однієї із працівниць Аліни Базарнової, зараз Іван Киричик виконуючий обов’язки директора, але на підприємстві хочуть «влаштувати провокації», щоб призначити директором іншу людину.

Вона додала, що попередній керівник підприємства Сергій Голоюх «фактично довів підприємство до банкрутства, вивівши обігові кошти на суму майже 6 мільйонів». Тому, за її словами, у п’ятницю, 16 травня, відбулися збори колективу, де «всі, крім однієї людини, підтримали призначення Киричика». Натомість підприємству, мовляв, намагаються нав’язати когось із екс-керівників, тобто Сергія Голоюха або Олександра Шульгу.

Працівники розповіли, що заблокували вхід у «Волиньторф», бо бояться його захоплення.

На підтвердження своєї позиції вони надали клопотання директора держпідприємства «Укрторф» Сергія Власенка, який підтримав призначення Івана Киричика. Тож, пояснили, хочуть заручитися підтримкою ще й голови ОДА.

Пустовіт відповів, що поки не буде приймати рішення, підтримувати Киричика, чи ні, бо має поспілкуватися з усіма учасниками конфлікту.

Також він пообіцяв, що буде «піднімати» це питання на зустрічі із міністром палива та енергетики України Юрієм Проданом у вівторок, 20 травня.

Відповідь Сергія Власенка
Відповідь Сергія Власенка

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки можна колотити колектив "Волиньторфу" 350 чоловік трудового колективу проголосували за Киричика. Кого слухають - тих, хто допомагав виводити кошти із підприємства" Де справедливість? Киричик директор і крапка. Заводчани і прилісненці - молодці, маневичі з вами
Відповісти
слово-прізвище-Пусто віт і цим все сказано.В нього коліна вже дрижать,бо Гунчик в потилицю дихає,а ще є дуже багато чого "зробити",бо більше такої лафи не буде.
Відповісти
Що ви вважаєте конфліктом? Тут стоіть пмтання прмватизаціі от і шукають олігархи холуів які зможуть виконувати усі вказівки , бо своіх мізків катма , Віталій Барванов виявився саме тою особою.ганьба йому. За копійку він готовий продати все ,адже почуття моралі , справедливості -це не про нього.
Відповісти
Хай Барванов спочатку розбереться із своєю коханкою хворою на голову ,чим позорить впершу чергу себе ,сім'ю , дітей і внуків ,а тоді витерши соплі ,матиме право сказати слово.
Відповісти
Киричик справжній герой. І тільки він вартий очолити підприємство .підтримка місцевого населеня повинна надати йому сил і натхнення у боротьбі з ворогами народу.Слава Украіні.Героям слава!
Відповісти
Весь колектив за Киричика, бо там працює вся його рідня: сестри, племінники з чоловіками та жінками, куми та хороші знайомі. То чому ж і не будуть за нього боротися? При іншому керівнику такої халяви не буде!!!!!!
Відповісти
Всі працвники підприємства свого роду куми ,свати брати і сестри адже живуть в одному селі і бачать все як ніхто інший Киричик герой. При його керівництві найвищі зарплати , найповніший соціальний пакет , а людям більше нічого і непотрібно. Жити , працювати і боротись за правду і неньку Україну
Відповісти
Прилісненці. Ми заздримо Вам , адже такого керіника "не сищеш днем с огнем". Ми знаэмо хто ткий Барванов .Це той що з пісні про путіна Це х- о.
Відповісти
А підстава попереднього звільнення Киричика?
Відповісти
сьогодні керівниками державних підприємств призначають не профільних спеціалістів а представників олігархічних кланів і прикладом цьому є кадрова політика на підприємстві
Відповісти
Останні новини
Губернатора просять підтримати старого нового директора «Волиньторфу»
19 травень, 2014, 19:38