У силовиків вимагають займатись схемами «команди Клімчука-Башкаленка»

У силовиків вимагають займатись схемами «команди Клімчука-Башкаленка»
На Волині представники громадських організацій зустрілися з керівниками силових відомств та поговорили про люстрація правоохоронців і корупційні схеми "команди Клімчука-Башкаленка".

"Вчора (19 травня, - ред.), протягом трьох годин група волинських активістів провела "дружню розмову" з першими керівниками СБУ, МВС, ДАІ та Прокуратури на Волині", - пише в Facebook заступник голови обласної ради Ігор Гузь.

За його словами, силовикам озвучили такі вимоги:

1. Викинути з системи правоохоронних органів усіх причетних до репресій над активістами волинського Євромайдану. Не просто понизити на посаді чи перевести в іншу область, а в принципі позбавити можливості працювати в силових структурах. Список з конкретними прізвищами надали.

2. Нарешті почати займатись розслідуванням корупційних схем "команди" Бориса Клімчука та Олександра Башкаленко. Поки жодних кроків в цьому напрямку ми не побачили. Правоохоронці просять надати конкретні факти корупційних дій, але хто ж як не вони мають їх віднайти? Чи це першочергова робота політиків, громадських активістів та журналістів?

3. Знову ж таки нарешті почати вести свою діяльність публічно аби громада знала які питання вирішуються в кабінетах керівників силових структур. Ми почули багато аргументів, що певний поступ є, але про це ніхто не знає. А це відповідно веде до здогадок, пліток, міфів...

4. Почати "активну роботу" з новопризначеними керівниками установ, управлінь, відділів. Якщо є факти корупційних дій - невідкладно брати на гарячому, не дивлячись на партійність та зв'язки. Не допустити правила телефонного права, на жаль вже є певні нехороші приклади.

5. Особливу увагу активісти приділили Управлінню СБУ у Волинській області де на відміну від тієї ж Прокуратури чи МВС не змінено управлінську вертикаль. Люди котрі попрацювали чотири роки при Януковичу і сьогодні керують управлінням. Жодних змін не відбулося. Ми готові ще трохи почекати, поки владнається ситуація на сході країни, але надалі і в СБУ повинні відбутися кардинальні кадрові зміни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щеб хто гусьом зайнявся
Відповісти
Для чого той Гузь у раді сидить і тільки планшетом бавиться? Викіньте його звідти, а то як бовдурством займався так і займається, але за це ще з наших податків зарплатню отримує! Такого ганебства ще ніхто не бачив! То для чого всі зміни планували у владі, щоб таких як Гузь у крісла всадити? ганьба!!!
Відповісти
щоб щось змінити в країні, та і в собі, доречі, теж, потрібно покарати зло. Зло, котре відверто діяло в країні напротязі століть. А останні роки особливо нахабно. А від простої перестановки місць сидіння нічого не зміниться. Пристосуванці, колишні комуняки, башкаленки-климчуки це ракова пухлина на тілі країни. Країна корчиться в судомах, стогне від болю, а хірурги і далі чекають хабаря. Від кого ? Від народу?. Дочекаються що і їх самих видалять.
Відповісти
Ну це жесть! "Зло, котре відверто діяло в країні напротязі століть" Тут вже навіть немає що додати! Такі коменти - це діагноз!:)))
Відповісти
100% підтримую Гузя. Системі комуно-комсомольських злодюг і вічних " госПІДАРників" треба покласти край. !Нехай Клімчук розкаже за які кошти маєтки на Пісочному, Світязі?,,, За пристойну бюджетну зарплату?..
Відповісти
Дуже смішно це читати ніби він один там побудувався!:) А більше ніхто там нічого не будував?:) А щоб таке писати, то спочатку треба знати скільки людина працювала і яку має вислугу і пенсію, що вона цілком на це заробила, а якщо вас навістила українська жаба, то боріться з нею самі!:)
Відповісти
У Клімчука на все майно є збережені розписки, документи з кредитів і решта. Бо він не пришелепкуватий сопляк і знав, що агресивні волиняки можуть почати ділити чуже майно. Ви взагалі в курсі, що львів"яни і ви - найнарваніші з українців?
Відповісти
А Ви не задавали собі питання, що БП був послом в двох країнах..? Чи Ви думаєте там мала зарплатня.? Людина може щось і мутила але кращого очільника області ніж він не було. Просто не було. Він вирішував питання області на раз.І дійсно переживав за неї. НЕ кожному губернатору хватило б совісті впасти перед народом на коліна. Я розумію, що в цьому був певний елемент гри і загравання з юрбою, але тим не менше. Я не обіляю БП. Як пересічна людина з чималим досвідом роботи в держслужбі скажу відверто. Держслубовці хабарники ВСІ якщо не коробка "канфєт", то як один непролюстрований казав "нехай подякують" Просто одним носять, іншим ні . Все залежить від посади і її можливостей.І знову ж таки зі свого досвіду скажу що навіть якщо й прийде на держслужбу випускник відразу після закінчення вузу, то враховуючи заробітну плату від автоматично стає корупціонером.
І останній опус. Один з претендентів на суттєву посаду якого лобіює і пхає наш народний губернатор , на запитання чому туди йдеш відповів лаконічно: там є що робити. І повірте мені це падло яке одночасно являється ...... Іде туди тільки задля того щоб "косити".......
Відповісти
Падав гнида на коліна, коли прийшло ДВАДЦЯТЬ ТИСЯЧ ВОЛИНЯН. А коли на центральній площі Луцька збиралося 2 тисячі людей на недільне Віче, то воно на слідуучий день дуже повчально розказувало, яким тоном має народ розмовляти до влади, бо влада все фільмує.
Відповісти
Хай гузя пролюструют і відправлять в армію, можливо хо там буде якась користь від нього
Відповісти
дайош!
Відповісти
Ні, ну то вже навіть не смішно. За репресії в часи майдану треба відповісти, але саме "підгузникам". Дожилися, правосуддя чинять дикуни.
Відповісти
Як він задовбав,обчитався книжок про Бандеру, і думає,що успішний керівник. Займись ти роботою.В прокуратура заїдь, там займись люстрацією.
Відповісти
Отже, Гузь заявляє, що корупційні схеми були, не маючи їх фактів і вимагаючи в правоохоронців, щоб вони їх знайшли. Таке має чітку юридичну кваліфікацію: наклеп (бо без фактів) і політичне замовлення (бо вимагає знайти лише через власну політику). У мене теж питання до прокуратури - де кримінальні справи проти Гузя?
Відповісти
По пунктам:
1. "Викинути з системи правоохоронних органів усіх причетних до репресій над активістами волинського Євромайдану" - в правохранительных органах нам нужны только "свои" люди.
2. "Нарешті почати займатись розслідуванням корупційних схем "команди" Бориса Клімчука та Олександра Башкаленко. Поки жодних кроків в цьому напрямку ми не побачили" - поскольку Башкаленко вступил в должность только 5 февраля, а уже 19 февраля (через две недели)стал "виноват во всем" (смотри хронику событий), то какие кроки ждут т.н. "активисты"?
3. "Знову ж таки нарешті почати вести свою діяльність публічно аби громада знала які питання вирішуються в кабінетах керівників силових структур" - уголовники (в т.ч. "революционные") очень в этом заинтересованы.
4. "Почати "активну роботу" з новопризначеними керівниками установ, управлінь, відділів" - смотри п. 1 и 3.
5. "Особливу увагу активісти приділили Управлінню СБУ у Волинській області де на відміну від тієї ж Прокуратури чи МВС не змінено управлінську вертикаль" - о, что касается Службы безопасности, то смотри все пункты подряд!
Відповісти
Саме перше питання до люстраторів - чому не були в армії Гузь і Данильчук? Причина? Дайте відповідь? А чому журналістів не цікавить це питання? Ви ж бачите, що народ це питання хвилює, от такі ви "незалежні"?!:(
Відповісти
А вдруг правосексуалы придут с ответной "люстрацией", да еще и к семьям интересующихся, да еще и при всем антураже (балаклавы, биты, "коктейли")? Т.е. как обычно, по-революционному...
Відповісти
цікавий такий великий інтерес до теми тролів евразійських всіх мастей і національностей..суть така не иіг він сам назбирати тих 30 мільярдів чи скільки за 4 роки ..а хто тут очолював предвиборчі штаби та всякі "фонди будуєм новий луцьк" ..хто організовував перекачки коштів як х якихось обласних лікарень так і з приватних волиньсантехмонтаж..хто створював їм умови для тендерів завищених цін державі в 60-100% ?дух золотого батона?і дух золотого батона процент собі залишав?чи саши та бориси?типова політика золотої орди.намєснікі збирають даньюзалишають процент собі а решту ханові.періодично хан приїзжає раз накаже раз поощерить кращих московських князьків..от так то любі полішуки..от така то європа..а є ще і святослави кравчуки..є романюки..є жені ткачуки..є горгути..в всіх тєми.нам платити.
Відповісти
про люстрацію чую вже з березня, кричать і кричать люструватимо всіх, блін, то де ж ваша робота люстратори? А давай те прослюструємо самооборону , за які шиши вони живуть, або тих хлопчиків, які тикали БП і не пускали в облраду? А ще , коли ж нарешті почннете люструвати обласну лікарню - сьогодні там була, все кругом платно, вибачне пукнути не можна безкоштовно, а медичний персонал, амбіційні, гонорові, не підіди , не запитай толком, бо вони відітілі, на роботі, і перетрудилися. списко аналізів чи треба вони чи ні - роби, бо та ктреба - 500 грн викинула. а ще пральни йпорошок їм потьрібно, і білизну, і рушнички паперові, блін задрала та країна , і сидор зі своєми лікарнями музеями з підвісними потолками. йдіть і люструйте, а то вже з березня горланять люструвтаи і люструвати, де ж ваші результати. такі ж самі будуть результати, як і снайпері внашли, які вбили понад 100 людей. і вже нова владна за квотним принципом посади поділила, то може вде пора шукати винних у смерті людей? Але ж ні, пробачте, зараз не до цього, треба за юльку агітувати. правильно нас називають третьоюб республікою, ми ж країна украйонців купи продай
Відповісти
Підтримати Гузя в бажанні вивести БАНДУ Клімчука -КАЗНОКРАДА- Яникового СРАКОЛИЗА-ЖОРСТОКОГО МСТЛИВОГО АЛКАША-ПСИХОПАТА повинен кожен ЧЕСНИЙ волинянин. За стільки років на верхівці влади Волині ця падлюка вкрала і налагодила систему поборів та рекету,що можна булоб Волині самій вступити у ЄВРО.(згадайте багатомільйонний "Волинський клондайк", ковельський бізон та інтерпорт та ін.) Під його кришою ділки бюджетники (головні лікарі,директори та начальники управлінь рвали бюджет ,як піранії. Його та ВСІХ ХТО БУВ НА КЕРІВНИХ ПОСАДА - ЛЮСТРАЦІЯ-СУД-КОНФІСКАЦІЯ МАЙНА-КАМЕРА!!!!!!!!
Відповісти
NEHAI DALSHE HODYAT PROSYAT, YAKSHO NEMA BILSH CHIM ZANYATIS. KLOUNI. PATSANIV TILKI JALKO, SHO IH VIKORISTOVUYUT !!!
Відповісти
у кожному жарті є доля жарту... а все інше правда...
Відповісти
Гузь вміє тільки балталогією займатись.Він же історичний закінчив. А хто там навчається? Балтологи-політологи. Йому б шоуменом працювати. Звинувачувати завжди легко. Де його хоч одне досягнення на посаді крім проливання бруду на інших? Міняти когось хоче? Просто своїх пристроїти треба.
Відповісти
Останні новини
У силовиків вимагають займатись схемами «команди Клімчука-Башкаленка»
20 травень, 2014, 08:56