Вибори мера Рожища: все спокійно

Вибори мера Рожища: все спокійно
Виборчі перегони за посаду Рожищенського міського голови проходять спокійно та без конфліктів.

Триває агітаційний період, але не всі кандидати активно долучаються до нього, - повідомили у волинському осередку громадської мережі «Опора».

Нагадаємо, що мешканці районного центру Волині м. Рожище 25 травня окрім майбутнього Президента обиратимуть ще й міського голову. За цю посаду вирішило поборотись 7 кандидатів. Причиною цих позачергових виборів стала трагічна смерть попереднього міського голови Афгана Алієва.

До Рожищенської міської виборчої комісії примірники своїх агітаційних матеріалів подали Ігор Шкільний, Іван Лукасевич (висуванець від Партії Зелених України) та В’ячеслав Поліщук (висуванець від політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»). В цілому, найактивнішу агітаційну кампанію проводить Ігор Шкільний. Окрім того, що по місту поширюються його агітаційні листівки, кандидат особисто проводить зустрічі з виборцями.

Інші кандидати проводять менш активну агітаційну кампанію. В’ячеслав Поліщук проводить особисті зустрічі з виборцями. Представники Івана Лукасевича поширюють по місту агітаційні листівки кандидата. Одна з претендентів на пост Рожищенського міського голови Олена Штельмах робить ставку на агітаційну рекламу в ЗМІ.

Також в мережі повідомили, що 20 травня о 16:00 територіальна виборча комісія організовує зустріч виборців з усіма кандидатами на пост Рожищенського міського голови. Зустріч відбудеться в приміщенні міського відділення зв’язку (м. Рожище, вул. Незалежності, 60-а).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
7 кандидатов в президенты Рожища на 14 тысяч населения (один на 2 тысячи!)!!! Президентские выборы Украины вообще меркнут перед такими показателями (один кандидат на 2 миллиона населения)!!!!!
Відповісти
Про які ще кандидатури на посаду міського голови окрім Лукасевича та Пелеша можна говорити?
Шкільний – це аферист, який на початку двохтисячних років зробив оборудку наступним чином: взяв по цільовій програмі «Садівництво» в держави гроші і мав садити садок плодовий по Уляниках. З вищевказаних вимог він зробив лише те, що взяв гроші, загородив кілками земельну ділянку і викопав лунки під дерева. Все. За це було порушено проти нього кримінальну справу і він отримав «термін». Невже нам потрібен мер, який нечистий на руку і мав проблеми з Законом у такій формі?
Поліщук – хто він такий і звідки взявся? Колишній лісівник, якого прогнали за те, що продавав ліс наліво і направо і таким чином заробляв собі бариші. Більше того, недавній вопіющий факт – Поліщука призвали на службу у військкомат і кілька днів тому мали відправити на службу в одну із військових частин. І от, наш патріот, через Гришу Козакевича порішав це питання з губернатором і замість нього служити піде інша людина, тобто Славік хоче в тепленьке місце, а послужити державі і дійсно проявити свою громадянську позицію – так він тут ні до чого, хай інші підставляють свої голови, а він вже якось тут…
Що один, що другий – одного поля ягідки і дарма, що його підтримує БЮТ – там тепер усі такі… майдану ті! Люди не ведіться на їхню агітацію, бо окрім того, що гребти усе собі для міста вони нічого не зроблять та ще й політиканими ще більшими стануть. Вони є депутатами і хай будуть і надалі. Все, квота довіри до них на цьому має бути вичерпана, бо Шкільний і Поліщук – це аферисти вищого ґатунку.
Що стосується Лукасевича і Пелеша, то… Усе місто пам’ятає той час, коли Пелеш очолював дільницю благоустрою і як він закрутив роботу. Людина повністю віддана роботі, ввічлива, з чистим і прозорим минулим, трудяга, стратег, хороший тактик, бездоганний виконавець. Саме він забезпечив належну роботу по вивозу сміття не лише з Рожищ, а й з Топільно, з Копачівки, заробляючи гроші на дільницю. Він хвацький хлопець до роботи, відданий і толковий, з досвідом.
Лукасевич де б не працював – усюди мав хороший авторитет і ніхто не зможе йому дорікнути про не фаховість, некомпетентність, гультіпацтво. Він трудяга, має авторитет в господарського активу міста, далекий від політики і відповідальний.
Більше того, за цих двох людей в плані позитиву навіть говорить той факт, що покійний Афган Алієвич працював саме з ними, довіряв їм складні ланки роботи в міському господарстві і вони не підвели ні Алієва, ні нас з Вами як рожищан в плані виконання поставлених на них завдань міським очільником. Відомо, що короля робить його свита – отож думаймо, рожищани що і до чого… Якщо Алієва підтримувало практично усе місто на виборах, значить ми довіряли йому, його діям і його баченням, а саме цих двох людей бачив Алієв в своїй команді, отож мабуть і нам треба думати прагматично – два реальних кандидати – це Лукасевич Іван Михайлович і Пелеш Вадим Іванович. ОБИРАЙМО з них, а не з пройдисвітів і політиканів, нам потрібне чисте, гарне місто, а не політична клоунада . УСІ НА ВИБОРИ І ОБИРАЙМО з-поміж ІВАНА та ВАДИМА!
Відповісти
Да-да, Лукасевич то такий жук, що Ви не знаєте....
Відповісти
Який такий? Розкажи!
Відповісти
Язиком теліпати - не мішки носити. Факти давай, ЖУЧАРА, факти!!!
Відповісти
Я та родина будуть голосувати за "Чапаєва".
Відповісти
З коментарем про шкільного і поліщука цілком згідний. Проти фактів не попреш. Таким людям нема чого там робити. А якщо щей влади на місця збільшать і коштів, як обіцяють... то буде біда і дерибан. Пелеш і Лукасєвіч гідні кандидати. В Лукасєвіча мінусом хіба є міліцейське минуле,оча в наш час це навіть плюс.
Відповісти
Щодо міліцейного прошлого Чапаєва... Ніхто про нього ніц погано не каже... то це мабуть плюс!
Відповісти
Робити рекламу на памяті мертвих аморально.
Відповісти
А між іншим Пелеша Алієв і звільнив з роботи.
Відповісти
Нічого подібного - не знаєш - не тринди!!! В Пелеша закінчився термін контракту!!!
Відповісти
Останні новини
Вибори мера Рожища: все спокійно
20 травень, 2014, 10:06