Силовики затримали двох розвідників

Силовики затримали двох розвідників
Українські силовики затримали двох членів незаконних збройних формувань, які проводили розвідувальні дії в місцях розташування блокпостів учасників антитерористичної операції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє керівник групи інформування антитерористичної операції Владислав Селезньов, - пише Український тиждень.

Він зазначив, що у затриманих бойовиків вилучено 2 одиниці РПГ-26, 2 одиниці РПГ-7В, автомат АК-74 з підствольним гранатометом, патрони до автомата Калашникова, гранати для підствольного гранатомета.

"Затримані дали свідчення про свою діяльність, яка спрямована на дестабілізацію ситуації в східних областях України. Отримана інформація підтверджує активне залучення військовослужбовців Російської Федерації, зокрема, офіцерів ФСБ і ГРУ, до підготовки бойовиків, які здійснюють терористичні акти на території України, займаються бандитизмом та вбивствами", - зазначив Селезньов.

За його словами, один із затриманих засвідчив, що проходив курс підготовки на території однієї з військових частин на території Ростовської області. За словами бойовика, на військовому полігоні він і його спільники проходили навчання, під час якого вивчали правила використання ПЗРК і РПГ.

"Також затримані надали іншу оперативну інформацію , яка буде корисною для українських силовиків під час виконання спеціальних завдань в рамках антитерористичної операції", - додав Селезньов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шукали туалети, а стали розвідниками....
Відповісти
Все сведения про "активне залучення військовослужбовців Російської Федерації, зокрема, офіцерів ФСБ і ГРУ, до підготовки бойовиків, які здійснюють терористичні акти на території України, займаються бандитизмом та вбивствами" были выбиты при помощи битьем по голове "Орфографічним словником української мови".
Відповісти
Останні новини
Силовики затримали двох розвідників
21 травень, 2014, 09:36
У Луцьк приїде «C.К.А.Й.»
21 травень, 2014, 08:59