Уряд замінить маршрутки на луцькі автобуси

Уряд замінить маршрутки на луцькі автобуси
Віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков закликає водіїв міських маршруток відмовитися від закупівель невеликих автобусів, бо через три роки українців пересадять з маршруток на великі автобуси, зокрема, на великогабаритні автобуси Луцького автозаводу та ЛАЗу.

«Ті, хто купують маршрутки, вони повинні розуміти, що через 3-4 роки цього бізнесу у великих містах не буде, тому не варто вкладати інвестиції... Ну, ті автобуси, які випускає мій друг Петро Олексійович Порошенко (корпорація «Богдан»), вони більше і не проїздять», - відзначив віце-прем'єр.

«Міністерство може сприяти і вже заклало в проект бюджету відсотки (кредиту) для того, щоб приватні перевізники могли купувати автобуси великої місткості незалежно від виробництва - Луцького заводу або Львівського заводу», - сказав Колесніков.

Зокрема, Мінінфраструктури ініціює реалізацію з 2012 року бюджетної програми по компенсації процентних ставок компаніям при узятті в кредит автобусів українського виробництва з великою пасажиромісткістю.

Нагадаємо, раніше Борис Колесніков заявляв про заборону на перевезення пасажирів на переобладнаних з вантажних автомобілів автобусах з жовтня. Планується також заборонити перевезення пасажирів на мікроавтобусах на маршрутах понад 150 км.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТСН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Уряд замінить маршрутки на луцькі автобуси
15 грудень, 2011, 11:39