На Волині ремонтують дорогу − активісти незадоволені. ВІДЕО

На Волині ремонтують дорогу − активісти незадоволені. ВІДЕО
Ремонт дорожнього покриття триває у Нововолинську.

Підрядник, славний своєю халатністю у виконанні цих робіт, продовжує дивувати громадськість, - пише Нововолинськ діловий.

Попри неодноразові звернення депутатів та мешканців міста, ремонт проводиться абияк, часто із порушенням технології, - йдеться в публікації.

«Ось відео, на якому видно, що у весняну зливу у відкритому кузові вантажного автомобіля близько години знаходиться гарячий асфальт. Після цього його уже холодним зачнуть укладати працівники приватного підприємства «Сантехмонтаж». Скільки прослужить така дорога можна лише здогадуватися», - зазначають автори.

видання пише: «Не радує око і облагородження міських тротуарів. Бордюри, які уже традиційно в Нововолинську укладають під час зимових морозів, нарешті таки обнесли асфальтним покриттям, оскільки попереднє було поспішно зруйноване. Правда, охайними і якісними такі роботи назвати важко».

Громадські активісти Нововолинська, заявляють, що будуть блокувати роботу халатних підрядників, у разі подальшого нехтування правилами благоустрою та дотриманням технологій при виконанні ремонту дорожнього покриття. Адже щороку в рамках транспортного збору акумулюються кошти, які згодом виділяються саме на виконання ямкового ремонту доріг.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працівникам зарплату видавали б - була б і робота здійснена згідно правил
Відповісти