У «Самообороні» прокоментували дебош в рожищенській «Мальованці»

У «Самообороні» прокоментували дебош в рожищенській «Мальованці»
У волинській "Самообороні Майдану" кажуть, що в кафе "Мальованка" в Рожищенському районі, дебоширили не їхні активісти.

Про це повідомили в прес-службі організації з посиланням на координатор "Самооборони" Андрія Хведчака.

Нагадаємо, 18 травня у кафе "Мальованка" кілька людей, які представлялися "Самообороною Майдану", у стані алкогольного сп'яніння вчинили хуліганські дії.

Хведчак підтвердив, що дебошири представилися "Самообороною", та що вони буянили в стані алкогольного сп'яніння. За викликом приїхала група швидкого реагування (ГШР) з Луцька.

"Розібралися, провели профілактичну бесіду з цими людьми. Після цього ГШР підвезла зловмисників до кафе "Мальованка", де ці люди вибачилися перед персоналом і персонально перед депутатом облради Віктором Пропокпчуком, власником кафе, потисли один одному руки і роз'їхалися", - каже координатор Волинської Самооборони.

Перед приїздом ГШР на місце конфлікту приїхали міліціонери, які склали адмінпротоколи щодо вчиненого правопорушення. Наразі ситуацією займаються правоохоронці.

"Самооборона Майдану" Волині наголошує, що членами організації є лише ті люди, які володіють посвідченнями громадського формування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не в куггсе, ребята!
Відповісти
знаю того ОРЛА- "бурий" з Рожищ, махав там пістолетом, перед тими малолітніми дівчатами у мальованці. Цікаво хто там заявляє що він не у самообороні рожищенській-БРЕХНЯ. Та паскуда ходила по всіх канторах проводив ЛЮСТРАЦІЮ як представник правого сектору. гнати його подалі а у жінки забрати мандат як у депутата міської ради.
Відповісти
ледаща!
Відповісти
Тут вже не важливо ваші не наші... Розплодилось вас як...! Розігнати всі Самооборони, сектора, автомайдани... толку від них? Бандитських рухів набагато більше ніж толкових вчинків!!!
Відповісти
100000000000000000000000000000000000000000000%
Відповісти
для бандіто! Решта - гречкосії.
Відповісти
а ти гречкосій чи бандит ?
Відповісти
Парубий 14 травня розпустив самооборону и сказав що з 15 уси самозванци
Відповісти
Хай їдуть на Схід, там дебоширять,худоба, а не самооборона
Відповісти
Як я уже писала раніше в коментах - ситуація один в один як в Любешові. Поки заставляли місцевих чиновників писати заяви на звільнення, то всіх все влаштовувало і це були революціонери. А раптом обіср...лись і чудесний аромат цієї новини швидко розлетівся по просторах інтернету, то вже ні-ні ніяка це не самооборона. Ви нас за кого маєте? Я б змогла б ковтнути таку лажу, якби мій рівень інтелекту був на одному рівні з вашим. Перестаньте прикривати Майданом свій дерибан, бо наші люди довели, що вони не стадо і мовчати довго не будуть.
Відповісти
Рожищенська Самооборона пішла хибним шляхом. Самооборона має бути праобразом громадянського суспільства, а не клубом "Любителі камуфляжу". Необхідне залучення максимальної кількості розумних людей, а головне їх КООРДИНАЦІЯ. Ходити в формі нічним містом Звичайно цікавіше ніж коперсатись в паперах, але як казав розумний чоловік "Навіщо створювати ще одну паралельну міліцію, нам потрібно навчитись контролювати міліціянтів, яким ми платимо зарплати". Зараз самооборона перетворюється на закритий клуб, що складається з 15 -30 "перевірених" хлопців, Інші 100 самооборонівців, які не мають багато вільного часу, (бо не мають магазина і.т.д, а змушені працювати) не при справах. За час існування самооборони загальні збори були лише 1 раз. Якщо ми будуємо громадянське суспільство давайте залучати максимум людей, всі свої дії робити публічно і відкрито, коли наприклад призначається якась людина на посаду, саме ГО "Самооборона" має зробити публічні слухання, бо якщо ми житимемо за правилом - люди ду.ні, а ми праві (бо ми сьогодні влада), то ми ніякого нового суспільства не побудуємо. Згадайте як знімали голову адміністрації ви ж не ризикнули йти двадцятьох, а їздили по місту і скликали людей,так має бути і надалі- МАКСИМУМ ВІДКРИТОСТІ,РАЗОМ СИЛА. P/S Хлопці займіться музикою в маршрутках. Чи шансон і попса окупантів, це те чого так прагне Українська душа? І ще потрібно взяти за ручку когось з міліції і завести до входу в базар, і показати "валютчиків", чи ми вже не будуємо чесної країни? і.т.д. і.т.п.
Відповісти
А хто тоді ті хлопці? Вони труться там кожен день у іх штабі, по місту ходять в комуфляжах,... і не наші)

Не тримайте людей за лохів. І дивно чому тут не згадали ще одного "скандального" учасника цих подій... вірніше учасницю?
Відповісти
Останні новини
У «Самообороні» прокоментували дебош в рожищенській «Мальованці»
22 травень, 2014, 09:03
Яценюк святкує ювілей
22 травень, 2014, 08:52