У «Луцьктеплі» просять «не заважати їм працювати»

У «Луцьктеплі» просять «не заважати їм працювати»
Працівники ДКП «Луцьктепло» стверджують, що проблем на підприємстві немає, натомість розпалювання ажіотажу навколо підприємства – аспект політичний.

Про це вони заявили у колективному зверненні, яке надійшло на електронну адресу «ВолиньPost».

Звернення подаємо повністю та без змін:

«Працівники ДКП «Луцьктепло» − це майже 1000 висококваліфікованих фахівців, які працюють на підприємстві династіями, передаючи досвід з покоління в покоління, завжди сумлінно та добросовісно виконуючи свій обов’язок перед споживачами, попри непростий час для міста і країни. Ми маємо право голосу і вимагаємо, щоб почули нашу позицію.

Ми, працівники головної теплопостачальної організації міста Луцька, висловлюємо глибоку стурбованість та обурення подіями, що останнім часом відбуваються навколо нашого підприємства. Через засоби масової інформації цілеспрямовано розповсюджується неправдива, однобічно висвітлена або перекручена інформація у вигляді так званих «колективних звернень», підписаних однією людиною, анонімних листів, а також промов колишньої профспілкової діячки, звільненої з роботи та незадоволеної своїм становищем. Однобічне та перекручене висвітлення подій призводить до створення негативного іміджу підприємства та ображає нас.

Складається враження, що переслідується політична, а не професійна доцільність того, що відбувається навколо підприємства, захищаючи інтереси лише декількох завжди незадоволених осіб. А правильним було би дбати про розвиток підприємства, стабільність та безперебійну діяльність в цей складний період.

Вже двічі цього року на підприємство з’являлись представники однієї з політичних партій, намагаючись здійснити провокації та погрожуючи працівникам силовим протистоянням.

Незважаючи на вкрай скрутне становище в Україні, періодичну появу інформації в ЗМІ про спроби проникнення сторонніх осіб на підприємства водо- та газопостачання («Київводоканал», теракт на газопроводі в Івано-Франківську), ДКП «Луцьктепло» продовжує здійснювати гаряче водопостачання мешканцям, готуватись до опалювального сезону 2014-2015
рр.

Також ми, працівники, отримуємо вчасно і в повному обсязі заробітну плату та інші гарантовані державою соціальні виплати. У випадку трагедії в сім’ї (смерть когось з членів сім’ї, важке захворювання тощо) чи радісної події (одруження, народження діточок) ми отримуємо посильну допомогу. За всіма мобілізованими на військову службу працівниками зберігаються робочі місця та заробітна плата.

Переконливо просимо не заважати нам виконувати свою роботу в нормальних умовах!

Дайте нам, трудовому колективу, а не представникам політичних партій чи окремим працівникам, зацікавленим у вирішенні своїх особистих майнових проблем, можливість самостійно вирішувати питання проведення зборів, і не в той час, коли ситуація в країні є вкрай загостреною і кожен із нас думає в першу чергу про мир в державі та спокій в наших оселях.

У нас усіх просте бажання, щоб зранку була робота, а ввечері – затишна домівка».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поміняйте фото! Скільки можна мене показувати!
Відповісти
"...1000 висококваліфікованих фахівців..."
Насмішили. Може і є такі, але поки не зустрічав. Сусід там працює, лигар ще той, і кєнти його далеко не втікли.
Відповісти
Є ідея в одному з управлінь попросити у керівників області і громадських організацій-люстраторів те ж саме. Молодці луцьктепло. Коли ж вже закінчиться інтегрування тої політики на держслужбу чи державні структури??? Політиці місце у сесійній залі між депутатами, і поки це до когось не дійде доти буде майдан на майдані майданом поганяти!!!
Відповісти
Одні шкури і попідписувались, слимаки залякані
Відповісти
Останні новини
У «Луцьктеплі» просять «не заважати їм працювати»
22 травень, 2014, 09:57