«Правий сектор» влаштував «розборки» у «Луцьктеплі»

«Правий сектор» влаштував «розборки» у «Луцьктеплі»
Революціонери підтримали працівників КП "Луцьктепло" у конфлікті із керівництвом.

22 травня у будівлі КП "Луцьктепло" зібралися працівники підприємства і громадські активісти, щоб висловити претензії керівництву підприємства. Але «винуватець дійства», директор підприємства Олександр Киричук не з'явився на зустрічі.

Він поїхав до Києва на спеціальну нараду щодо можливого відключення газопостачання, - повідомив Павло Данильчук – очільник місцевого "Правого сектора".

До присутніх звернувся заступник міського голови Тарас Яковлев: «Я сюди приїхав донести думку міського голови. Група людей, яку він назначив, вже розглядає ваше питання. Нічого складного немає, щоб цю зустріч спокійно провести 29 травня».

Проте з ініціативи одного з працівників збори продовжилися. Озвучили основні скарги тепловиків до адміністрації підприємства.

Вони стосувалися переслідування персоналу, непрозорої системи формування заробітної плати, скорочення робочого тижня до 4 днів, перебільшених витрат палива керівництвом.

Також Неоніла Слюсар нагадала про те, що її "незаконно" звільнили, щоб "не заважала" нинішньому начальнику Олександру Киричуку.

Вона також запропонувала від імені профспілки надіслати грошову допомогу сім’ям загиблих військових на Донеччині.

Павло Данильчук закликав вшанувати солдатів хвилиною мовчання і попросив учасників зборів "стримувати емоції" під час висловлення претензії керівництву, зокрема заступнику директора Тетяні Казачек.

Керівник осередку "Правого сектора" приєднався до вимог персоналу КП і пообіцяв, що революціонери будуть "розбиратися" з усіма, хто здійснює тиск на працівників "Луцьктепла", зокрема із керівництвом підприємства та начальниками теплових районів, які "погрожують людям звільненням".

Працівник автослужби Юрій Редька розповів про розкрадання палива керівництвом підприємства: «Пальне беруть для себе, спідометри накручують. Кожен тиждень списують 40-50 літрів пального».

Натомість заступник директора «Луцьктепла» Тетяна Казачек відповіла обуреним працівникам: «Ви не хочете мене слухати. Ми готові все пояснювати, показувати цифри. Вам дуже легко судити зі своєї позиції. Давайте будувати діалог. Нам треба всім разом працювати і жити в цьому місті».

У підсумку, обидві сторони взяли тайм-аут до 29 травня, бо незадоволені працівники хочуть поговорити із Кричуком "очі в очі". Крім того, до 29 травня в ситуації пообіцяв розібратися і міський голова Микола Романюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого в Данильчука таке пузо виросло?!
Відповісти
І ви це помітили? сподіватимемося, що це просто животик від калорій, а не щось гірше ))
Відповісти
Його живіт прямо пропорційний з кількістю люстрованих посадовців)
Відповісти
розжирів Данильчук!
Відповісти
Та не Данильчук влаштував, а людей дістали "керовніки"!
Відповісти
це точно!
Відповісти
Волинський "Правий сектор" боягузи, тільки трендіти вміють. Краще би допомогли ошуканим вкладникам злодійського ОБЩАКА - "ЗАХІДІНКОМБАНКА", який обікрав 15 тисяч вкладників на 340 млн.гр.та фінансуе сепаротистів. Ганьба "Правому сектору".
Відповісти
А Киричук?Ви його запитайте,чи не хоче він трішки користі принести країні?
Відповісти
а пуза ростуть..
Відповісти
як завжди вправно переводять стрілки, оте безмозгле в Київ поїхало??? не смішіть коту яйця, закинувся коксом і сміється з лохів? пацану впадло перед лохами прогинатись
Відповісти
Дефакто "Луцьктепло" при допомозі і сприянню Романюка давно приватизоване нашими благодійниками Єремеєєвим і Палицею,а Казачек і Киричук смотрящіє.Великий спеціаліст Казачек-дистабілізуючий фактор трудового колективу.
Відповісти
А чому Данильчук не на сході? Чому не боронить Україну? Піариться і жиріє на смертях. Закликає до лав армії, а сам чому не там?
Відповісти
Предусмотрительно запасся справкой о плоскостопии.
Відповісти
на сході так не платять за крикі як у луцьку!!!!!!
Відповісти
Данильчук, поїде на схід разом з киричуком і павловським і службою безпеки, і там будуть боронити Україну, а не "прокурювати" зарплату роботяг!
Відповісти
а ти часом не важиш кілограм 150, думаєш на твоє пузо бронік не налізе
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» влаштував «розборки» у «Луцьктеплі»
22 травень, 2014, 17:57