У Луцьку – марш вишиванок. ФОТО

У Луцьку – марш вишиванок. ФОТО
У Луцьку кілька десятків людей взяли участь в Марші вишиванок, присвяченому Дню Героїв.

Акція відбулася 23 травня.

Колона молодих людей в вишиванка і з портретами Героїв Майдану рушила від Театрального майдану по вулиці Лесі Українки – Братковського – Кафедральній до монастиря бригідок. Несли також портрети Степана Бандери, Романа Шухевича та Євгена Коновальця.

Учасники ходи несли український та націоналістичний прапори і вигукували «Слава Україна – Героям слава!», «Герої не вмирають – вмирають вороги!», «ОУН, УПА – державне визнання!» тощо.

Біля монастиря героїв Майдану та померлих на сході України вшанували хвилиною мовчання.

Активістка Майя Москвич зазначила, що Україну можна буде побудувати тоді, коли «вигнати звідси Москву». Вона переконана, що Москва останні 20 років втручається у внутрішні українські справи і не дає розвиватися українській державності.

«Останні події дуже добре показали, хто є хто. Боротьба триває. Якщо нам під силу було внутрішній режим здолати, тоді ми маємо зробити свій наступний крок – вигнати Москву з України», - зазначила Москвич.

Організатор акції – ВМГО «Національний альянс».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Воно то все добре, хлопці і дівчата. Радує те, що про Героїв не забули і не перетворили цей захід у пафосне дійство. Але організуйте ще марш до військкомату, і поясніть та нагадайте їм, щоб закупили амуніцію нашим хлопцям, бо знов везуть їх на черговий розстріл.
Відповісти
це не військомат, це все наші депутати.їм вже нагадали!
Відповісти