Пораненому на Сході журналісту-волинянину потрібна допомога

Пораненому на Сході журналісту-волинянину потрібна допомога
Волинському журналісту та громадському діячеві Богдану Пташнику збирають гроші на лікування.

Він постраждав під час засідки, в яку потрапив батальйон "Донбас". У волинянина - важке поранення в голову, - пише ВолиньМедіа з посиланням на газету "Сім"я і дім".

Газета постійно тримає зв'язок із дружиною Богдана. Останні новини такі - журналіста прооперували в одній із донецьких лікарень.

Його стан надзвичайно важкий, проте показники в нормі і стабільні. Більше лікарі нічого сказати не можуть. Проте зрозуміло одне - терміново потрібні гроші.

БЛАГАЄМО УСІХ НЕБАЙДУЖИХ ДО ДОЛІ БАТЬКА ДВОХ ДІТЕЙ, перераховувати гривні на рахунок матері Богдана - ПТАШНИК НІНИ ПАНАСІВНИ

Рахунок "Приватбанку" - 51 68 75 72 58 99 50 69

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Што то я не могу понять. А где же та бесплатная медицина.? На армию - дайте денег, на лечение дайте денег. А на кой х...р тогда вообще государство, только что бы налоги собирать и удачно их воровать.Или как.?
Відповісти
Стан Богдана ще дуже важкий, Лікування займе багато часу. Потім - реабілітація. На це потрібні значні кошти. З власного досвіду знаю, що "безкоштовна медицина" - це лише термін. Чекати поки змилоститься держава чи якийсь олігах, чиновник... Нема в нас часу чекати(((.
Відповісти
Вбиваєте своїх братів на сході бо вам нігер сша наказав з бандою київською,яка захопила владу... Ви дурні чи що коли розум втратили??????????
Відповісти
Аліна, ізза позиційі таких як ти і йде війна на сході. Брати, які топчуть украйінську символіку, стають під чужоземні прапори і чужоземне руководство та воюють проти своейі крайіни та свого народу, це не брати, а зрадники, перебіжчики, сепаратисти, террористи і бандоугрупування які за рубль продали свою крайіну і свій народ. Ізза них гинуть кращі мужчини, наші батьки, сини, чоловіки.... Сльози мілліона матерів не впадуть на землю і будете прокляті до десятого покоління,, лжебратья"" і ,, лжесосестры"
Відповісти
Останні новини
Пораненому на Сході журналісту-волинянину потрібна допомога
25 травень, 2014, 08:43