Ляшко в Луцьку «обігнав» Тимошенко

Ляшко в Луцьку «обігнав» Тимошенко
Виборці Луцька віддали друге місце лідеру Радикальної партії України та кандидат у президенти України Олегу Ляшку.

Відповідно до графіку, опублікованого на сайті ЦВК, за Ляшка проголосували 15 тисяч 433 виборці, за Юлію Тимошенко - 13 тисяч 205.

Лідером перегонів став Петро Порошенко (69,2 тисячі голосів).

Станом на 13:30 підрахували 98,8% протоколів з округу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О-го скільки в Луцьку геїв!
Відповісти
ти про себе вже мовчи!!
Відповісти
Особисто я, більше в революціях не приймаю участь!!! Щоб боротись за краще життя для цих дебілів!! Для мене український народ помер! Рабами були, рабами і поздихають!
Відповісти
Хочеш все і зразу!Та боротьба продовжується!!!! Ніхто з свідомих українців не дасть високопосадовцям спати, якщо вони підуть проти народу!!!!Влада - слуги народу!! І в цей раз народ вже точно знає, що робити, коли їх обдурюють!!! Не буде по-нашому - буде нова революція. Історія успішної держави не пишеться за пів року, потрібен час і багато роботи. І насамперед потрібно самим змінюватися. Якби це не звучало, але мало того, що ми стояли на Майдані, потрібно працювати над собою. Хочеш змін - почни з себе.
Відповісти
Цілком згоден, шановна моя Лучаночко, що справжня влада не з'являється раптом за помахом чарівної палички. Але всеодно прикро, що люди в масі своїй не виносять ніяких уроків з недавньої нашої минувшини, так само, як і з сьогоднішнього нашого непростого життя, а хочуть усе і відразу. Тому і голосують за "Вила", бо їм або здається, що він той, хто зараз потрібний, або діють за принципом: ось цей їм задасть перцю. Наївний і жалюгідний самообман. Кожен раз ми кидаємося в крайнощі: або єремеєви, івахіви разом з мартиняками, або ляшки з вилами. А от щоб вибрати людину, яка б відверто сказала про стан країни і намітила непрості, але реальні шляхи виходу з цього трагічного кола, ми поки що не в змозі. Бо тоді ж кожному з нас треба буде тяжко працювати, закотивширукава. І не кивати на псевдо лідерів зі злостивим сподіванням наступного разу поміняти шило на мило. До цього ми ще дійсно не готові. Ми так і залишаємося примітичним об'єктом маніпулюваняя для порошенків, тимошенків або , що ще гірше, ляшків. Замість того, щоб стати су'єктом державотворчої політики. А може то доля така?
Відповісти
А ти і не приймав. Ти шалава гнила. На все що ти здатен це бігати за "януковичами" і виколупувати собі зерна з їхніх кокашок
Відповісти
ще продовжим
Відповісти
Дивне відчуття, коли ядеш вулицею і розумієш, що навколо тебе кожен другий імбецил...
Відповісти
Вибір людей, чітко показав відношення громади Волині до "лідерів", а так і до партій і рухів які вони очолюють! Таким чином "Свобода", БЮТ и Правий сектор - тихенько, чемоданчики у руки і БІГОМ З КАБІНЕТІВ!!! Вам громада вказала ваше місце!
Відповісти
підтримую
Відповісти
Я думаю з кебінетів скоро будуть бігти порошенки, бо Правий сектор декому по шоколадниці надає.
Відповісти
"Депутатка" вже на всіх сайтах територію "помітила"? А "справочку" покажи?!
Відповісти
це говорить про те, що Пустовіт повністю зруйнував партію "Батьківщина". З 2010 року, як замполіт прийшов до владного корита, ця політсила програла усі проміжні вибори, вибори до Верховної ради, а зараз вщент проср..ла вибори президентські.
Відповісти
и нет у него и капли офицерской чести, совести и смелости, чтобы подать в отставку со всех занимаемых должностей
Відповісти
Пустостовіт це квіточка, а от Анатолій Перович добряче поживився під цими прапорами...
Відповісти
Клас, ти прав на всі 100%!!! Варто перечитати історію всім остальним, хто тут пише. Де 2 українці - там 3 гетьмани! Ніколи собі ради самі не могли дати - треба нам поляка або німця з батогом -так кажуть старі люди, отоді буде порядок в країні. Як було "за Польщі", "за німця" -люблять розказувати- вкрав - руку до ліктя відрубували. Більше не крав ніхто!!! В крові це треба щоб було...
Відповісти
а якщо вернеться боря климук на місце губернатора . і що волиняни будемо робити . боря ж був у виборчому штабі порошенка. але все ж таки які украінці ще зомбовані
Відповісти
ось там є фото,з жінкою Порошенка,на презентації фільму шедевру Сталінград 10.10.2013,усе у них в шоколаді,щасливі,підтримують президента та Міхалкова,а в той час тільки Ляшко та львівяка(забув призвіще,такий високий)подають свій голос в Раді проти загнилої системи,як кажуть робіть висновки
Відповісти
Не волнуйтесь,Борис Перович ушел с поста губернатора достойно, с гордо поднятой головой. Выборы показали авторитет нынешнего и экс губернатора. Даже Ляшко обогнал на Волыни Юлию Владимировну, а Пустовит ставленник Батькивщины.
Відповісти
Ого, скільки бажаючих поміняти одного зека на іншого! Все ж таки 2 роки сидів
Відповісти
Діма! Не звертай уваги на цифри в протоколах! Майбутнє за такими як ТИ!!! Слава Україні!!!
УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!
Відповісти
Останні новини
Ляшко в Луцьку «обігнав» Тимошенко
26 травень, 2014, 13:28