Міністр оборони пообіцяв передислокацію 51-бригади

Міністр оборони пообіцяв передислокацію 51-бригади
Виконувач обов'язків міністра оборони України Михайло Коваль пообіцяв, що 51-у механізовану бригаду передислокують на Миколаївщину.

Про це він заявив 27 травня під час зустрічі з народним депутатом України, членом депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Сергієм Мартиняком, - повідомили у прес-службі нардепа.

Зазначимо, 26 травня, у селищі Турійськ парламентар зустрівся з матерями та родинами військовослужбовців, які служать в бригаді, яка нині дислокується у Донецькій області.

27 травня, після відвідин Турійська, де нардеп зустрівся з матерями та родинами військовослужбовців, які служать в бригаді, депутат побував у Михайла Коваля та обговорив проблему.

Міністр пообіцяв демобілізувати усіх поранених та передислокувати 51-шу бригаду для несення служби у Миколаївській області.

Також він запевнив, що ротація 3-го батальйону, який найбільше постраждав під час обстрілу, вже розпочата.

Насамкінець Коваль зауважив, що готує звернення до матерів та родин військовослужбовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцям то кажуть, що у Рівне їх везуть! Бунт буде однозначно..
Відповісти
те що говорить шановний в.о м.о.Михайло Коваль брехня як ми матері можем йому вірити.Коли забирали дітей говорили що на 45 днів проте вже і по 2 і більше місяців дітей не відпускають.Зараз хочуть перевести на Миколаївщину на 2-3 неділі і знову на Донеччину на війну.і знову будуть смерті наших дітей.Чому не забирають бувших контрактників геть усіх які більш навчені військовій справі.чому і де військовозобовязані ближніх до Сходу областей.чому Західна Україна тільки мае захищати схід.чому і на Заході на зміну тих що відслуслужили 45 днів не забирають інших.Хто дасть відповідь на материнські сльози наші на крик душі за що вбивають там на Сході наших дітей.де захист наших дітей.і таких чому можна писати багато.але вже сльози не дають писати.......
Відповісти
Знов брешуть?як везли в Донецьк то казали що везуть в Суми....
Сволочі ви не потрібні
Відповісти
Ніхто їх зараз не буде на Миколаївшину перебазовувати це точно. Просто вони думають що із заходу на нас ненападуть і будуть укріпляти південь і схід.
Відповісти
Шавновний Міністре оборони України.Звертається до Вас Шевчук Світлана Миколаївна яка проживає Волинська область Іваничівський р-н ,с.Колона в якої хворої жінки з двома малолітніми дітьми Олександр,2003 р.н. і Олег 2006 р.н. 18.03.2014 р. на 45 діб забрали чоловіка Шевчука ОЛексія Степановича в 51 бригаду у м.Володимитр-Волинську.Він проходить службу в 1 батальйні в 1 противотанковій батареї.Нас обманули що від буде проходити службу в м.Володимир-Волинську.На руках в чоловіка пакет документів про те,що я хвора,акт обстеження сільскою радою .Я сільска жінка а від єдиний чоловік в сім"ї.Батька немає.В зв"язку з закінченням терміну бдагаю його повернути.В разі ігнорування я змушена їхати в Ягодин і об"являти голодовку.Мої контакти 0963825590.Телефон чоловіка 0634102655.
Відповісти
Останні новини
Міністр оборони пообіцяв передислокацію 51-бригади
27 травень, 2014, 14:01