У міліції кажуть, що у володимир-волинському клубі неповнолітніх не виявляли

У міліції кажуть, що у володимир-волинському клубі неповнолітніх не виявляли
У міліції Володимира-Волинського відреагували на заяву місцевої громадської активісти Ольги Нечитайло про неповнолітніх в нічному клубі «Метелик».

Нагадаємо, таку заяву вона зробила 27 травня під час прес-конференції.

З початку року, повідомили у володимир-волинській міліції, працівники відділення кримінальної міліції провели кілька рейдів, у результаті яких жодних порушень чинного законодавства, що стосуються розпивання спиртних напоїв та перебування неповнолітніх віком до 16-ти років у розважальних закладах, не виявили.

Крім цього, з метою попередження та виявлення правопорушень під час роботи вказаного розважального закладу до нього наближені наряди патрульно-постової служби міліції, - додають правоохоронці.

Також в міліції зауважили, що щотижня проводять перевірки, зокрема й цього закладу, щодо діяльності грального бізнесу. Однак жодних відомостей про надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу в зазначеному закладі не виявлено. Про це, зокрема, свідчить і відсутність необхідних технічних засобів для здійснення вказаної діяльності.

Разом із тим у міліції звертаються до жителів міста і району із проханням повідомляти правоохоронцям про порушення законодавства в діяльності розважальних закладів для перевірки таких фактів й прийняття рішень відповідно до чинного законодавства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Та невже то правда.Товариші володимир-волинські міліціонери трохи не так шукають.Тим паче, власник цього розпусно-ігрового наркопритону, активно захищав начальника місцевої міліції перед люстраційним комітетом. А це вже про щось говорить

Взалі то у Володимирі-Волинському завдяки кришування та заступництву місцевого міського голови Петра Даниловича створився такий оригінальний сімбіоз : алконаркоторговці- контрабандисти- міліція-бандити - виконком- міські депутати!!Єх і житуха та тутай !! Гуляй душа !!
Відповісти
Повірити міліції-себе не поважати.
Відповісти
Слухайте, м...ки свояк й володимирчанин, інакше не можу сказати! Скажіть, хто кого захищав й на кого "гнав" ми бачили під час придуманого Вами так-званого люстраційного комітету. Це ж Ви активно проштовхували на посаду керівника місцевого відділу міліції рівненсько-іваничівського міліціонера. Що такого сказав під час свого виступу Мороз, поясніть! Хто ви такі, щоб судити про роботу міліції, прийдіть й подивіться як тут працюють люди ??? Коли ж, не дай Бог, станеться якась прикрість чи біла, то всі чомусь біжите за допомогою в міліцію. Звичайно, в міліцію не беруть з космосу й не вирощують в спеціальних інкубаторах, зараз всім складно. Як Вам не соромно у такий важкий для країни час обливати брудом тих, кого Ви зовсім не знаєте, а пишите на цих й інших стрінках відверту брехню. Для прикладу про брехню, Віталій Здомищук упродовж 19 років служби, як Ви зазначаєте, ніколи не обіймав посаду начальника міліції, а працював на оперативних посадах, найвища з яких - заступник начальника відділу міліції й дійсно завдяки йому та іншим справжнім офіцерам в місті стабільна криміногенна обстановка. Чи не так ??? Однак видно, що це комусь надто не подобається. Замість того щоб писати ці дибільні коментарі прийміть активну громадську участь у наведенні порядку !!! Чи ще для Вас це надто складно чи не настав час ???
Відповісти
Не біжать у міліцію ,а звертаються,а ви для цьго і є ,щоб підтримувати порядок,за це отримуєте зарплатню ,а як кришуєте ,за багато років можна було побачити ,нелегальне спиртне і цигарки до сьгоднішньго дня продають і ви вроді не знаєте.
Відповісти
Аліна, ну добре тобі з Петровичем працюється, той радій собі. А тепер поясни чому в місці процвітає підпільна торгівля спиртним? Чого Здомищук поза чергою отримав квартиру? Ти хоч раз була біля Маяка, коли вся пянь з Метелика виходить за добавкою?
Відповісти
судячи з такого захисту за здимощуком може тільки самусєв! Ти постійно паскудо сидиш і моніториш всі форуми! Вже не дочекаєшся коли станеш заступником! А шуба дуполизник на твоє місце!Ви вже все продумали, але не завжди так буває як хочеться! Вас утрьох треба вішати, бо плювати вже місця немає куди!
Відповісти
самусєв не розпинайся! Ти такий самий!
Відповісти
напевно міліція забула що розпивати спиртне та відвідувати такі заклади можна лише з 18 . тож від 16 пошукайте. та перевірте так названий інтернет клуб який діяв на базі метелика. не смішіть людей кожен в місті знає хто такий той хряк мороз чого він вартий та що в нього коїться. а та дівчина молодець.
Відповісти
Метелик за спиною в міліції за метрів 50 , а тротуари поруч по вечорах всі обстругані...які аргументи , сліпці в погонах? Знову Саганюк вас кришує?
Відповісти
Ви що всі з дурдому повтікали? мороз перед рейдом ментам башлянув, а там всі свої..
Відповісти
Ніколи не писав на подібних обговореннях, а сьогодні чомусь захотілось. Та чого ви все до тих ментів чіпляєтесь, ніхто з них такого будинку як митники не збудував, але до них вам чомусь діла ніякого,прикордонники на таких автах розсікають вулицями нашого міста, що тим ментам тільки на фотках і інеті розглядати. Можливо варто і на інших звернути свою пильну увагу.
Відповісти
Жоден міліціонер не зайде на цю територію без його дозволу, хлопці з міліції самі бояться садюги. Про які рейди ви говорите? похмеліться...
Відповісти
А ВИ но подівітсья за які таки заслуги колишньому начальнику володимир-Волинської міліціі Нікітюку БЕЗКОШТОВНО Володимир-Волинська рада надала в самому центрі міста великууу земельну ділянку( забравши іі у голю).І за які то зароблені ну ДУЖЕ і ДУЖЕ тяжкою і дуже небезнечною працею цей міліцінерський начальник звів собі пречудовий особняк !
А ви кажете, що міліція чесна -пречесна. Не смішінь нас такими заявками про вашу чесність
Мафія у Володимирі вічна і безсмертна і кришує її міська влада !
Відповісти
Читаєш коменти і диву дивуєшся - як природа іноді з людей знущається. Добре шо сама я не боязлива бо боялася б з квартири вийти після читання таких бестселлерів. Які кришування, рейдерські атаки та ше шось там? Метелик у всіх крайній? А ви підіть вечерком по парку одному та другому пройдіться там теж курять і пють малиїлітки. І Мороз їм в горлянку не заливає! Самі хлепчуть і купують і смалять....А міліцію вже хватить полливати краще б закотили рукава і вийшли самі вечір-два патрулювати місто. Да там треба багато що змінити, але з розумом, бо один Нікіта піде, а три прийде...
Відповісти
З усіх зазначених коментарів можливий лише один висновок: п.....ти, не мішки носити !!!
Відповісти
Гіршого болота як у нас в місті нема ніде в області. ...мафія рулить ..... Мороз ходить по лезу ножа....нехай згадає 90 - ті роки...хоча він з них і не виходив..
Відповісти
А хто ця пані-громадська активістка Нечитайло? Яку громаду вона очолює? Героїв-майданівців у нас у місті багато, і користі вони приносять місту більше і без піару. А читати резолюції старих партєйців які ховаються за спинами молоді то вже не модно.
Відповісти
Звичайна кругова порука. У Володимирі назріває нова Врадіївка. Мало "слави" здобув собі Тато на кінець кар
'єри?
Відповісти
Володимирські захисники бандюгана і владної мафії вночі не сплять ... коментують.Не перекручуйте факти, не захищайтк банду та її покровителя .Ваш час пройшов, лава підсудних плаче за всіма вами.Пікула із зятьком будуть безсилими.
Відповісти
Якби у нас були правоохоронні органи, то всі виродки, подібні на володимирського хряка сиділи б в тюрязі!
Відповісти
Мені здається, що туди ходять тільки якісь "малолетки". Просто самому 16 і я знаю, хто там розважається. Ладно, розумію, якби було по 16 років дітям, але ж туди ще молодші ходять!!
Відповісти
Нас немає, нами керують відМОРОЗки , не вірте нам !!!!!!!!!!! Прошу Вас робіть щось, а ми віддячимо і захистимо ВАС!
Відповісти
Що мафію кришує князь Петро всі розуміють і так, а взагалі в нас народ як було сказано вище поговорить і на тому кінець , мене цікавить інше в нас незабаром вибори місцевої влади , тож питання: за скільки кілограмів гречки продасте свої голоси , питання до кожного тут присутнього і чи готовий кожен поборотись за достойного чи може петра на го-вно Юнака проміняєм.
Відповісти
Останні новини
У міліції кажуть, що у володимир-волинському клубі неповнолітніх не виявляли
28 травень, 2014, 16:34