Україна почала підготовку до інавгурації Порошенка

Україна почала підготовку до інавгурації Порошенка
В. о. президента України Олександр Турчинов доручив підготувати інавгурацію новообраного президента України Петра Порошенка.

Про це йдеться в наказі N494/2014, - пише ТСН з посиланням на Ліга.Новини.

Для забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією, буде створено організаційний комітет і затверджено персональний склад цього комітету.

Міністерство закордонних справ України повинно буде запросити дипломатів іноземних держав і вирішити питання, пов'язані з їх перебуванням в Україні.

Міністерство внутрішніх справ України, Головне управління МВС у Києві мають вжити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку під час підготовки та проведення інавгурації.

Кабінет міністрів, Державне управління справами буде здійснювати фінансове та матеріально-технічне забезпечення заходів, а в обов'язки Державного комітету телебачення і радіомовлення увійде забезпечення широкого висвітлення в засобах масової інформації інавгурації глави держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Инфекция Roshen ударила по людям. Голосовать за министра в правительстве Азарова, за одного из создателей Партии регионов, за безнациональное создание..... И это после стольких смертей людей на Майдане. Это даже не безумие. Это национальное самоуничтожение способом садомазохизма", - об этом заявила 26 мая народный депутат Украины от партии "Свобода" Ирина Фарион,

Відповісти
Нехай проведуть цю процедуру із максимальною скромністью та мінімальними витратами, тоді народ можливо і повірить у "щось". Але знаючи суму витрат на през. кампанію пана Порошенка, легко уявити сільки буде коштувати "посвята" Петра І.
Відповісти
"порадуємось" діям "ефективного" керовніка....
Відповісти
То голосуй за Фаріой...ти бачив 1% Тягнибока так що крім тебе є ще таких людей не багато..Переходьте всі в Радикаоьну партію і їдьте на СХід а не посідають вдома і розказують як вони боролисяб з терористами
Відповісти
Права на всі 100 Іріна.
Відповісти
пороха якнайшвидше намагаються усадити на президентське крісло - навіть закони змінюють під нього.
уявляєте ,наскільки цинічно нас використали, якщо після повстання проти корупціонерів та бандитів з сотнями смертей та тисячами поранених ми обрали в президенти олігарха, який до того ж був частиною колишньої влади? а головне - більшість вважають це за благо.
Відповісти
Останні новини
Україна почала підготовку до інавгурації Порошенка
29 травень, 2014, 06:33