У Луцьку висадили алею пам'яті бійців, які загинули під Волновахою

У Луцьку висадили алею пам'яті бійців, які загинули під Волновахою
15 дубків посадили луцькі школярі в пам'ять про українських військових, які загинули під Волновахою на Донеччині.

Вшанувати пам’ять військовослужбовців учні луцької школи №17 вирішили, висадивши на її території Алею героїв, - повідомляє ВОДТРК.

«15 дубків, безплатно наданих для хорошої справи працівниками Волинського селекційно-насіннєвого центру, віднині нагадуватимуть про те, наскільки цінним є людське життя. Брат і сестра Анастасія і Станіслав Грицуняки спонукали однокласників — учнів шостого і сьомого класу — задуматися над героїчним вчинком земляків. Ініціативу дітей підтримали їхні батьки та вчителі», - йдеться у повідомленні.

У школі з особливим болем сприйняли звістку про смерть волинян, адже один із загиблих військовослужбовців Віталій Махновець — випускник цього навчального закладу.

«Уся шкільна родина з хвилюванням дізналася про трагічну смерть колишнього учня, якому 8 травня виповнилося лише 33 роки», – розповіла заступник директора школи Інна Савчук.

Директор школи Олег Мах з гордістю сприйняв ініціативу своїх вихованців, які не залишаються байдужими до подій, що відбуваються в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все ніби правильно і схвально. Це якщо проналізувати лише назву заходу, але якщо вникнути у те, як це робиться - то це просто якась наруга. Вірно кажуть "застав дурня молитися....".
Цікаво, хто контролював спосіб посадки дубків? Що в людей в голові, якщо вони не в стані думати про майбутнє своєї ніби благородної справи?
Відповісти
много парков придется посадить-сегодня погибли еще 15 военных, ради чего??
Відповісти
На жаль, хлопці гинуть. Але ж не треба робити профанацію з цього. У цій ситуації краще підтримати родини або замовити заупокійну службу.
Не садіть же для тупого піару тих алейок на 5-10 років.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку висадили алею пам'яті бійців, які загинули під Волновахою
29 травень, 2014, 11:48