У Луцьку жінка, яка назвалася медиком, накинулася на журналістів. ВІДЕО

У Луцьку жінка, яка назвалася медиком, накинулася на журналістів. ВІДЕО
У Луцьку жінка, яка представилася педагогом (на фото), накинулася на знімальну групу телеканалу «Аверс».

Це сталося, коли господарі виселяли на вулицю квартирантку з малою дитиною, - йдеться в сюжеті телеканалу.

І це, не дивлячись на те, що жінка, яка орендувала будинок запевняє, що заплатила на два місяці вперед. Із її опонентами, яка не надто рада бачити ані орендаря, ані телебачення, а це педагоги, медики, правоохоронці та сусіди, справу довелось мати і журналістам.

Долмара Масхатова
, яка винаймає будинок розповіла: «Я їм заплатила 3400 гривень. Мені гроші повертати ніхто не хоче, прийшов натовп, представився «Правим сектором», жіночка в окулярах почала мене обзивати сепаратисткою… Ми оформляли договір. Мені кажуть, що я ні копійки не платила і, щоб протягом 10 хвилин я залишила приміщення».

Жінка розповіла, що йти їй нікуди, бо всі накопичені гроші вона віддала за житло. Окрім того, має на утримані стареньку матір, сестру-інваліда та малолітню доньку. Дитину, зі слів матері, теж неабияк залякали.

Долмара Масхатова: «Ця жіночка каже: «Доця, кажи, що тебе мама б’є, твоя мама коза і вийде з цього будинку».

Незадовго слова потерпілої підтвердилися. Жінка в окулярах, яка сказала, що працює вчителькою, зазначила: «Вселилася коза в зайчикову хатку і не можна вигнати».

Група підтримки у господарів будинку справді потужна. Кілька кремезних чоловіків, які, за словами орендаторки Долмари Масхатової, представилися «Правим сектором», двоє жінок, одна з них назвалась педагогом, а також правоохоронці.



Господиня хати, як виявилося, сімейний лікар. Обурившись присутністю преси, юрба людей взялася всіляко принижувати та проганяти знімальну групу з вулиці загального користування.

А тим часом правоохоронцям, до того, що відбувається - байдуже. В ролі глядачів вони просто стояли осторонь. І лише через годину, після того як знімальну групу з ніг до голови облили брудом, на прохання журналіста нарешті втрутилася міліція.

От такі виховані і толерантні педагоги та лікарі працюють на благо волинської громади. На ситуацію, що склалася, журналісти наполегливо просять звернути увагу начальника волинської міліції Петра Шпигу, а також прокуратуру області.

Та притягнути до відповідальності осіб, які без будь- яких на те причин всіляко принижували честь та гідність телекомпанії, а також її працівників. Варто звернути увагу й на поведінку міліціонерів, які майже весь час, поки знімальну групу ображали та штовхали, стояли осторонь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От такі от, от такі... Тепер плачуть - відповідати за все ж прийдеться...
Відповісти
Народ!!!! Ми її засєкли!!!!!! :D
Відповісти
Аверс! Вас обидели - вот что понятно из этого сюжета. А в чем проблема этих женщин пробовали разобраться?
Відповісти
Доказів того, що Масхатова говорить правду, немає. А якщо вона дійсно не заплатила і не виселяється? Тоді ця історія виглядає по-іншому? Журналісти мають добре розібратися в ситуації перед тим, як її давати в ефір.
Відповісти
Це кошмар якийсь ! Це лікар з поліклініки на Чехова ! Оце інтелігентна особа! Ще й погрожує ! Сміх та й годі ! А мені до неї йти :)
Відповісти
такі суперечки вирішують у суді
Відповісти
мєнти уригі!вчителька-діагноз!
Відповісти
"жінка, яка назвалася медиком", потім "жінка, яка представилася педагогом"
Відповісти
Примітивне шоу АВЕРСА. Пересічні конфлікти власників і наймачів помешкань аж ніяк не варто представляти як хоча б якусь соціальну проблему. А як ще їх образили громадяни, яких вони фільмували без їхньої згоди, втручаючись у їх особисте життя. Тут компетенція суду. Підтримую "Эндрю Иванова" - "бідні ображені аверсенята" як професіонали ніякі, оскільки навіть таку елементарну ситуацію повно та об'єктивно не вісвітили. Міліціянти - цапи відбувайли у сюжеті низькопробного журналіста, однак їх професійний рівень ніякий.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку жінка, яка назвалася медиком, накинулася на журналістів. ВІДЕО
29 травень, 2014, 17:49