Гравець «Волині» зіграв проти Шотландії

Гравець «Волині» зіграв проти Шотландії
Увечері 28 травня двоє «волинян» відіграли за свої національні збірні.

У Лондоні збірна Нігерії проводила перший спаринг із трьох запланованих під час підготовки до ЧС-2014, - повідомили у клубній прес-службі.

Суперниками суперорлів були шотландці. Наш Міхаель Бабатунде вийшов в основному складі і провів на полі 66 хвилин. Шотландці двічі виходили вперед у цьому матчі, але нігерійці таки вирвали на стадіоні «Фулхема» нічию 2:2.

Саме після цього матчу визначиться чи залишиться Міхаель у заявці Нігерії на чемпіонат і чи продовжить він підготовку до мундіалю вже у США, куди нігерійці тримають курс післязавтра.

А от Редван Мемешев долучився до голу молодіжки України у надважливому матчі відбору в Загребі проти Хорватів. «Клітчаті» забили першими, на 53 хвилині у гру вступив наш Редван Мемешев, який замінив Болбата. І вже через 9 хвилин Редван долучився до голу у відповідь. Ред стрімко вкинув аут на хід Малиновському й той зрівняв рахунок 1:1. Матч так і закінчився, а Мемешев встиг ще отримати попередження на 82 хвилині.

Наступний поєдинок підопічні Ковальця проведуть у Вадуці 4 червня проти Ліхтенштейну. А 8 червня українців чекає матч у Черкасах проти Латвії. Аби зачепитися бодай за друге місце, яке дає право на участь в раунді плей-офф відбору на ЧЄ-2015, необхідно не втрачати жодного очка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гравець «Волині» зіграв проти Шотландії
29 травень, 2014, 17:35