Мер і «Правий сектор» розбиралися із зарплатами на «Луцьктеплі». ФОТО. ОНОВЛЕНО

Мер і «Правий сектор» розбиралися із зарплатами на «Луцьктеплі». ФОТО. ОНОВЛЕНО
На збори працівників КП «Луцьктепло» прийшли представники «Правого сектору» та міський голова Микола Романюк, щоб розібратися, які претензії має колектив до директора Олександра Киричука.

Збори відбулися у актовій залі підприємства у четвер, 29 травня.

На початку зборів працівники вирішили розібратися із тим, скільки заробляють робітники та адміністративний персонал. За переконанням багатьох працівників, керівництво встановлює собі надбавки, в той час, як робітники їх не отримують.

За словами керівника бухгалтерського відділу «Луцьктепла» Ольги Кравчук, «космічних зарплат» на підприємстві немає, а персонал, мовляв, заробляє достатньо. Так, Кравчук розповіла, що у неї зарплата - 6400 гривень.

Директор підприємства Олександр Киричук відзначив, що середня зарплат на «Луцьктеплі» - 3251 гривня, а середня по області – 2445 гривень. При цьому середня зарплата управлінського персоналу – 4700 гривень, тобто вони «не наживаються» на робітниках. Щодо своєї зарплати, то Киричук розповів, що отримує 6500 гривень.

Екс-керівник профспілки підприємства Неоніла Слюсар завила, що працівників примусово хочуть перевести на 4-денний робочий тиждень під загрозою звільнення. Натомість Киричук пояснив, що це планують зробити, якщо підприємство відключать від газу.

«Ідуть важкі перемовини із Росією. Нас можуть відключити від газу. В такому режимі працюють половина підприємств в Україні. Рівне, Кіровоград. Там навіть немає такого питання, як гаряче водопостачання. Тому треба виходити із ситуації, якщо завтра припинять подачу природного газу», - відзначив Киричук.

За словами Ольги Кравчук, на переведенні працівників на чотириденний робочий тиждень могли зекономити 840 тисяч. «Якщо відключать газ, нам не вистачить грошей заплатити вам зарплату», - відзначила керівник бухгалтерського відділу.

Олександр Киричук додав, що на даний час рівень сплат населенням за тепло знизився із 93% до 70%, тому «Луцьктепло» за місяць недоотримує близько мільйона гривень. Щоб компенсувати це, можливо, треба буде брати кредити, тому економити таки доведеться.

Обурення працівників викликала теза Киричука по те, що він не отримує премій. Бо, за переконанням багатьох із них, адміністративний персонал, мовляв, отримує великі премії та надбавки у той час, коли на підприємстві великі борги.

Також претензії колективу викликало створення служби безпеки підприємства, працівники якої, за словами одного із працівників Миколи Федотова, залякують працівників та «не виконують важливої роботи».

Натомість Киричук відзначив, що служба безпеки відрізає доступ до тепла злісним неплатникам (борги більше 11000 гривень). Так, завдяки їх роботі, мовляв, вдалося зекономити значні суми.

Як повідомили у прес-службі міськради, коли зустріч завершувалася Микола Романюк запевнив колектив, що рішення щодо кадрових змін на підприємстві прийме до 5 червня.


ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КОНФЛІКТ НА "ЛУЦЬКТЕПЛІ"



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і комунальники - зрозуміло. А твердолобі тут причому?
Відповісти
а при тому, що вони кикбоксери з Естета і працюють у луцьктепло по-вихідним!
Відповісти
А до чього там права секта,шукають собі роботу,що вони можуть порадити толкового,тільки гасла викрикують
Відповісти
будуть кричати ми за правду
Відповісти
а дочого там тітушки Кіріковські, люди які працюють на підприємстві знають всі котельні, а ці дрібні злодужки, навіть вулицю на якій адмін управління назвати неможуть!!!! Хто ці люди в спортивній "формі"!
Відповісти
Правосєкі, як школьніки, що проштрафились
Відповісти
Значить у того хто по вуха в грязі працює на виїзді зарплата менша ніж у тої бухгалтерки що сидить в ТЕПЛОму кабінеті.. ну-ну - через це нема в нас в країні порядку. 6400 - непогана зарплатка - я щось дуже не певен, чи хоча б в кожного 20-го серед читачів є хоча б 5 тисяч. А може - краще звільнити трохи адмінперсоналу?
Відповісти
Поцілуйте іх з розгону що хочуть те і роблять.
Відповісти
"Цікава" інформація. Є фабула, задана тема і проблеми, а висновків - нуль. Що вирішили, що намітили, що сказав чи пообіцяв голова міста, на якому сучку колектив буде вішати Киричука? За@бав ВолиньПост "якістю" своїх інформацій. Чи не в журавлівській бурсі вивчали журналістську майстерність?
Відповісти
пусть этага рускага паставят директарам - будет толк
Відповісти
А Правий сектор як політична партія були присутні ? Чи як громадська організація? Чи як вишибали які в лбласті збивають кошти???
Відповісти
Данильчук, когда с Гузем в окопы приедеш в Славянск? Мы тебя ждем воевать, а не херней заниматься. Прикрылся депутатской корочкой, и жируеш в кресле. Реально ты с твоим Сектором всех в Луцке уже достал!!!!
Відповісти
Блят. Ви б краще запитали.у Киричука як з зарплатою 6500 можна утримувати Х5.
Відповісти
Зарплата Кравчучки - 6400 і Кіріка - 6500!!!!о це так да!!!! І як директор за свою зарплату утримує і х5 і х7??? о це загадка!! Волиньпост, будь ласка не видаляйте нормальні коменти, я розумію, що ви проплачені, але ж совість майте!!!!!!
Відповісти
Хай краще "правий" ніж тітушки на першому фото!!! Молодики спортивної зовнішності, навіть незнають де працюють на підприємстві?Кожен працівник назве хочаб 10 котелень, а вони "местние" панаєхалі!!Кірік, мав би совість незалучати своїх дрібних бандитів- гопніків!!

Відповісти
нехай там попрацюють-без зброї .агітаторами за ЄС ЮС І тд
Відповісти
А висновок де? До чого договорились?
Відповісти
Правий сектор хоче свого начальника поставити от і все
Відповісти
в кого питати про висновки! Романюк всіляко уникає прийняття рішень, бо боїться взяти відповідальність, а ПС за рівнем інтелекту просто не здатен щось конструктивне пропонувати. Тільки покричати і собі піар влаштувати. а під шумок збити копієчку в общак на нову квартирку чи машинку. От такі висновки
Відповісти
кравчучка за таку зарплату ляже під будь кого навіть під казлячек
Відповісти
з тис.отримуватив такы складны для країни часи це ше нормально так шо хай не кричать там
Відповісти
федотов - директор, заступник по фінансах- слюсар, михальчук - головний інженер, редька - начальник транспортної служби.
Через 100 днів: зарплата рядового працівника 5000 у/о.,спецодяг -цільові закупи в ТЦ " Ювант", безкоштовне мило "Пальмолів", оновлений автопарк(заключено договір з автосалоном " Баварія"), служба безпеки - іноземний легіон, закуплено 500 путівок за кошти підприємства ( Куршавель,Греція,Кіпр, Таїланд)
Відповісти
хай рівенська пані їде на новій машині в рівне і розвалює підприємства там а в нашій області
Відповісти
пане мер заберіть цю трійку з підприємства якщо хочете щоб воно і надалі працювало для лучан а не для банди трьох
Відповісти
Романюк, звільніть їх(троїцу), бо буде вам майдан біля МР.І недопрацюєте до сроку!!
Відповісти
Тут діло навіть не у зарплатах, а справедливості: чому рядових працівників "душать", а адміністрація тринькає гроші на незрозумілі будівництва і залякує працівників.
Відповісти
Скільки біди від того Еремеева І ВОЛИНЬТОРФ І ЛУЦЬКТЕПЛО ВСЕ БАНКРОТУЕ А БОГ НЕ НАКАЗУЕ ДЕ ПРАВДА..
Відповісти
пане мер заберіть ту трійцю з дкп луцьктепло
Відповісти
виженіть киричука він не керує. ним керують дві баби саша тобі не стидно?
Відповісти
Останні новини
Мер і «Правий сектор» розбиралися із зарплатами на «Луцьктеплі». ФОТО. ОНОВЛЕНО
29 травень, 2014, 18:15