У Луцьку відкриють «Соціальну вітрину»

У Луцьку відкриють «Соціальну вітрину»
У Луцьку відбудеться відкриття благодійного проекту «Соціальна вітрина».

Це благодійний проект, який спрямований на інтеграцію дітей з особливими потребами у суспільне життя міста, - повідомили у Центрі туристичної інформації та послуг.

Так, у сувенірній крамниці «Центру туристичної інформації та послуг», що по вулиці Сенаторки Левчанівської,2, представлені вироби народних майстрів Луцька та Волинської області.

А з 1 червня тут буде відкрита «Соціальна вітрина», що являє собою вироби ручної роботи дітей з особливими потребами.

Знаково, що відкриття «Соціальної вітрини» відбудеться у Міжнародний день захисту дітей, адже діти з обмеженими фізичними можливостями – це окрема категорія діток з особливими потребами, а головна з них – відчувати себе потрібними своєму місту та його мешканцям!

Вироби, представлені у «Соціальній вітрині», виготовлені дітками з ВОГО «Джерело життя» та ВОГО «Батьки дітей з синдромом Дауна». При виготовленні сувеніру дитина вкладає в нього надзвичайно багато зусиль, тому кожен, хто придбає таку ручну роботу, зможе відчути силу вкладених переживань. Кошти, що надійдуть від продажу цих сувенірів, будуть передані на придбання матеріалів для розвитку творчості у ВОГО «Джерело життя» та ВОГО «Батьки дітей з синдромом Дауна», що дасть діткам можливість і далі розвивати свої здібності.

Після відкриття «Соціальної вітрини» Центр туристичної інформації та послуг запрошує учасників презентації та всіх охочих дітей й дорослих на безкоштовну екскурсію вуличками, сповненого таємниць, Луцька, яку проводитиме відомий волинський краєзнавець Петро Троневич. Учасники екскурсії отримають багато нових знань та масу задоволення від спілкування з краєзнавцем.

Початок екскурсії о 15:00, збір біля «Центру туристичної інформації та послуг».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкриють «Соціальну вітрину»
30 травень, 2014, 14:15