Військовим 51-ої бригади завезли 16 тонн харчів

Військовим 51-ої бригади завезли 16 тонн харчів
Волинські фермери зібрали для військовослужбовців 51-ої механізованої бригади 16 тон агропродукції, які доставили на полігон «Широкий лан» на Миколаївщині.

Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт у понеділок, 2 червня.

За його словами, продукти 1 червня доставили на полігон під наглядом заступника голови ОДА Миколи Собуцького.

Григорій Пустовіт відзначив, що всі фермери, які надали продукти, повинні бути заохочені від імені обласної влади.

«Всі повинні бути заохочені, хто оперативно відгукнувся», - мовив він.

За словами голови ОДА, раніше у солдатів були лише сухпайки, але свіжих продуктів не вистачало.

Також він нагадав, що раніше з візитом на «Широкому лану» перебував заступник голови ОДА Роман Карпюк, який «особисто пройшов по кожному вагону, мав можливість зустрітися із кожним, взнав яка ситуація».

Сам Карпюк розповів, що була інформація про невдоволення серед солдатів умовами служби.

«Була інформація, що було багато невдоволених, я разом з військовим комісаром області та комісарами районів та отцем Гінайлом з Володимира перевірили», - зауважив він.

Роман Карпюк запевнив, що під час його візиту «порушень дисципліни та статуту не було».

За його словами, наразі діє комісія, яка перевірить стан здоров’я військовослужбовців та може відправити частину із них додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я бы все таки х..ню постеснялся бы писать на каждую новость, пусть и не суперважную. Уж какое государство: мобилизовали гражданских, пожрать дать забыли. Подкармливают земляки. Что плохого? Тебе, кстати, в этом государстве еще жить, если у тебя планы не поменялись...
Відповісти
Вже й тут Гінйло носа пхає.На передову його, нехай своїм криком сепаратистів відлякує!!!
Відповісти
Все, что осталось нереализованным из прошлогодних продуктов - все отдали!
Відповісти
...ну там ще тільки Гінайла не було.
Відповісти
Кладуть голови наші діти, ради того щоби далі з 7 мільйонами совка далі мучитись в одній державі.
Відповісти
Знов замилювання очей людям. Наша 51 бригада не в повному складі на миколаївщині, хлопці ще в донецькій області. Ніяк не можуть виїхати на полігон. А вони вже все провірили все в хлопців добре. А комісія нехай провірить тих хто ночуе під відкритим небом.
Відповісти
Нехай не піаряться тут поодинці, а наприклад, синочки мерів міст , депутатів за зброю і на васток, совок в Україні тримати. зяким ми промучились чверть століття і ще напевне не менше прийдеться.
Відповісти
Микола Гiнайло - це священик УПЦ-КП, який силою захоплював Казанський храм у с. Бубнiв, силою виштовхував з нього парафiянок УПЦ-МП у 1998 р., також причетний до захоплення церков у Пятиднях та Тишковичах. Був офіцером радянського ГРУ. Після повернення в 1986 році в Україну Гінайло був депутатом обласної ради, разом із Славою Стецько організовував місцевий осередок Конгресу українських націоналістів. Священиком УПЦ-КП він став у 1998 році, при цьому мав у Володимирi бiльярдну. Гінайла у 2006 р. представники польского сейму звинувачували у співпраці з українськими і російськими спецслужбами, стверджувалося, що перебуваючи в той час у Польщi, цей священик УПЦ-КП «шпигун під прикриттям попа». Гінайла також вважають мало не масоном, оскільки він є великим канцлером таємничого ордену Архістратига Михаїла. Але хто такий Гiнайло, щоб разом з військовим комісаром області та комісарами районів проводити перевiрки солдат? Чим ця людина заслужена?
Відповісти