Російські ЗМІ показали напад терористів як атаку Нацгвардії. ВІДЕО

Російські ЗМІ показали напад терористів як атаку Нацгвардії. ВІДЕО
Російський телеканал LifeNews подає атаку терористів на гарнізон прикордонної служби під Луганськом як "атаку Нацгвардії".

Про це йдеться в сюжеті каналу, - пише Українська правда.

Російські "журналісти" заявили, що українські прикордонники "рано-вранці другого червня відкрили вогонь по бійцях армії Південного Сходу".

"Корреспондент" LifeNews сказав, що у нього є інформація, що "в Мирному (район Луганська, - ред.) дислокується гарнізон прикордонної служби, а також контрактники, строковики, бійці Нацгвардії і бойовики "Правого сектора".

"Кореспонденту телеканалу слід було б знати, що, по-перше, строковиків в Держприкордонслужбі немає вже більше 5 років. По-друге, прикордонники були б раді, якби поруч була допомога тієї ж Нацгвардії, однак вона відсутня", - обурилися в прес-службі ДПС.

Інформацію про те, що по українських прикордонниках стріляють снайпери, які ховаються в житлових будинках, "російський журналіст" подав так:

"У щілині між будинками боєць армії Південного Сходу вів спостереження за діями противника через приціл снайперської гвинтівки. У нас на очах куля потрапила йому в голову".

Як відомо, близько 4 години ранку 2 червня кілька сотень терористів почали атаку на гарнізон українських прикордонників, застосовуючи автомати, кулемети і гранатомети.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Російські ЗМІ показали напад терористів як атаку Нацгвардії. ВІДЕО
02 червень, 2014, 11:58