На Волині скаржаться на недбалих комунальників

На Волині скаржаться на недбалих комунальників
Працівники одного із нововолинських жеків нехтують правилами безпеки.

Про це редакції Нововолинська Ділового повідомили мешканці будинку по бульвару Шевченка.

Жителі зафіксували на фото, як комунальники ремонтують покрівлю. Попри явну небезпеку під час виконання висотних робіт, місце їх проведення лишилося необгородженим. Комунальники полінувалися навіть попереджувальну стрічку натягти.

Мешканці такою недбалістю неабияк обурені.

"Хіба можна проводити подібні роботи, не попередивши жителів будинку про небезпеку? А якби моя дитина чи якийсь сусід виходили із під'їзду і їм на голову цегла чи уламок шиферу упав би, то хто б за це відповідав?" - каже один з місцевих мешканців.

"Правила техніки безпеки написані кров'ю - треба пам'ятати. Тільки наші жеки чомусь про це постійно забувають!" - додав він.

Окрім відсутності попереджувальних знаків та стрічки помітно, що й самі працівники комунального підприємства не дуже дбають про власний захист.

Наприклад, жоден із жеківців не одягнув на голову каску. Це вже тягне на кричуще порушення правил проведення висотних робіт та відповідну догану.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олена Чайка - керівник ЖКО і депутат від БЮТ. Це її питання. Питання контролю і відповідної якості робіт. До речі, часто жеківці працюють ще й напідпитку! Як це перевірити?
Відповісти