Волинським журналістам подякували за те, що не дають владі осліпнути. ФОТО

Волинським журналістам подякували за те, що не дають владі осліпнути. ФОТО
Волинські журналісти 6 червня відзначатимуть своє професійне свято.

Напередодні свята, 5 червня, у сесійній залі Волинської обласної ради зібралися представники влади й працівники засобів масової інформації Волині, щоб разом озирнутися на ще одну віху пройденого шляху і, як годиться у святковий день, сказати слова вдячності найкращим у цій нелегкій і неспокійній професії.



Тепло привітав усіх журналістів голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт, але найщиріші побажання від нього прозвучало на адресу керівника видавничого відділу «Ключі» Волинської єпархії УПЦ КП Дмитра Головенка, який не так давно відсвяткував своє 60-ліття.

На адресу волинських журналістів із вуст голови Волинської ОДА цього дня лунали слова відань та вдячності.
«Хочу подякувати вам за те, що працюєте і вдень і вночі, без вихідних. Працюєте для того, щоб кожен громадянин, кожен волинянин мав оперативну інформацію, якомога об’єктивнішу та прозорішу. Щоб люди знали, що відбувається в області, країні, світі», - сказав у своєму вітальному слові Григорій Пустовіт.

За словами Пустовіта, нині волинська журналістика переживає період відродження. Вона стає якіснішою. Також, як зізнався Григорій Пустовіт, йому не раз доводилося дізнаватися з інтернет-ЗМІ інформацію про події, про які б йому мали доповідати посадовці, а це говорить про надзвичайну оперативність місцевих журналістів.

Пустовіт подякував і за критику, адже це допомагає владі корегувати стратегію своєї роботи.

«Журналісти роблять все, щоб влада не була сліпою», - відзначив губернатор.

Слова подяки за нелегку працю прозвучали й у виступах голови Волинської обласної ради Валентина Вітра та Луцького міського голови Миколи Романюка.

Валентин Вітер побажав майстрам пера неупередженості й правдивості, адже на переконання Вітра, якщо медійники дотримуватимуться цього, тоді врешті з’явиться чесна журналістика.

Микола Романюк запевнив присутніх, що волинські журналісти - найкращі. Також він побажав їм успіхів у роботі на творчій ниві.

По завершенню своїх виступів посадовці вручили журналістам почесні грамоти та подяки.


А голова обласної організації Національної Спілки журналістів України Михайло Савчак вручив колегам ще цілий ряд журналістських нагород.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дааааааа.......не змінилось ніфіга.
Відповісти
Останні новини
Світ 50 років тому. ФОТО
05 червень, 2014, 14:18
Волинським журналістам подякували за те, що не дають владі осліпнути. ФОТО
05 червень, 2014, 14:04