Волиняни допомогу 51-шій бригаді передають вантажівками. ВІДЕО

Волиняни допомогу 51-шій бригаді передають вантажівками. ВІДЕО
20-тонний гуманітарний вантаж для військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади, яка нині дислокується в Миколаєві, вирушив сьогодні з Ковеля.

Від самого ранку на майданчику біля міського будинку рад кипіла робота. Сільський голова Петро Рудень особисто розвантажував провіант, який передали для армії жителі Скулинської сільської ради, - йдеться в сюжеті ТЦ "Ковель".

"Наші люди відгукнулися досить активно. Несли все — від картоплі до меду. Всі розуміють, що в армії служать наші сини та дочки. Так що допомагали, чим могли. І я дуже вдячний за це своїм односельчанам", - каже він.

Благодійний вантаж з різних куточків Ковельського району до райцентру доправили мікроавтобусами та вантажівками. На ініціативу районної державної адміністрації допомогти землякам, мобілізованим на військову службу, активно відгукнулися сільськогосподарські товариства, фермери, державні службовці та приватні особи.

"Завдяки громаді ми маємо змогу передати для армії два дизельгенератори, засоби особистої гігієни та продукти харчування. Загалом це понад 20 тонн вантажу, який мені доручено супроводжувати до місця призначення", - говорить головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Ковельської РДА Сергій Мацюк.

На схід України, до Миколаєва, де дислокується зараз 51-а окрема механізована бригада, благодійний вантаж доправлять великоваговим транспортом. Машину для потреб армії також надало одне з транспортних підприємств Ковельщини.

"Я теж мобілізований. Працював на підприємстві "Ідея" водієм. В армії вже перебуваю понад 2 місяці. Був в Одесі, в Миколаєві. Зараз от приїхали за продовольством для наших солдат", - розповідає водій Юрій Миронов.

Благодійний почин земляків підтримали і медики Ковельського МТМО.

"Ми зібрали понад 50 тисяч гривень, на які закупили 8 бронежилетів 4 класу захисту, дизельгенератор, спальні мішки та медикаменти. Все це ми адресно скеровуємо для потреб медичної роти, де служать і наші колеги", - каже заступник головного лікаря Ковельського МТМО Валентина Корецька.

За декілька днів з Ковеля планують відправити ще одну вантажівку з провіантом, який доправлять тоді вже на Донеччину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни допомогу 51-шій бригаді передають вантажівками. ВІДЕО
06 червень, 2014, 11:01