У Шацькому природному парку - новий директор

У Шацькому природному парку - новий директор
У Шацькому національному природному парку - новий директор.

Новим директором парку призначили Володимира Захарка, - повідомили у прес-службі ОДА.

6 травня трудовому колективу його представив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Голова облдержадміністрації побажав Володимиру Захарку успішної праці.

«На вас покладена непроста місія: охороняти перлину Волинського регіону – Шацькі озера, розвивати туристичну інфраструктуру краю, забезпечувати порядок та спокій у заповідних територіях», - наголосив він.

Володимир Захарко, який, до слова, який має значний досвід роботи природоохоронній галузі, висловив подяку за надану високу довіру. Він запевнив, що докладатиме максимум зусиль задля збереження й примноження усіх скарбів заповідної зони.

Шацький національний природний парк створено 28 грудня 1983 року. Його загальна площа — 48 977 га, з них у власності парку перебуває 18 810 га: заповідна зона — 5 144,9 га, зона регульованої рекреації — 12 971,1 га, зона стаціонарної рекреації — 978 га, господарська зона — 29 883 га.

На території парку налічується 789 видів рослин, з них 32 занесені до Червоної книги України. Також на територій парку проживає 33 рідкісних види тварин та птахів.

Довідка


Володимир Захарко народився 29 квітня 1956 року в с.Вороблячин Яворівського р-ну Львівської області. У 1985 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут, де отримав фах інженера лісового господарства

Трудову діяльність розпочав у 1980 році лаборантом у Шацькому лісному технікумі. У 1984-у обійняв посаду лісничого Мельниківського лісництва в Шацькому національному природному парку.

1999 р. – 2000 р. – директор Шацького учбово-досвідного лісового господарства.

2001 р. – 2005 р. - голова правління ВАТ «Шацьке РТП».

З травня 2005 р. – перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації.

З 2006 до 2010 року – перебував на посаді заступника голови Шацької районної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри, Шацьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що, може тепер зявилася надія на те, що парк стане хоча б схожий на національний? Бо національним його вважають ті, які ніколи не бували у національних парках
Відповісти
При таких методах зміни директорів парку, парк ніколи не буде дійсно національним. Істинного природолюба і лісівника поміняли на кар"єриста і пристосуванця. Чому ніхто не зважає на думку колективу? п. Захарко вже керував парком, так що Ваша надія не збудеться. Все.
Відповісти
При якому директору нарешті приберуться з пляжу оз.Світязь незаконні та травмонебезпечні так звані батути, гірки і інші споруди через які відпочиваючим немає спокою та вільного доступу до озера???
Відповісти
При якому директору нарешті приберуться з пляжу оз.Світязь незаконні та травмонебезпечні так звані батути, гірки і інші споруди через які відпочиваючим немає спокою та вільного доступу до озера???
Відповісти
Останні новини
У Шацькому природному парку - новий директор
06 червень, 2014, 12:41