У Луцьку дошкільнят годували неякісними харчами

У Луцьку в дошкільні навчальні заклади постачали продукти без документів, що підтверджували б їхню якість. Замовники не контролювали цього.

Про це повідомив заступник прокурора Волинської області Олег Корецький під час розширеної колегії у прокуратурі Волинської області сьогодні, 6 червня.

За словами Корецького, прокурорською перевіркою встановлено, що у дитячі садочки Луцька постачалися продукти без документів від виробника, що підтверджували б їхню якість. Замовники ніякого контролю за цим не здійснювали.

Також, як повідомив заступник прокурора області, у Нововолинську тендер на постачання продуктів виграла фірма «Вест Прод». Документів, що підтверджували б якість продукції виробник не надав.

А торік узагалі погорів на постачанні неякісних продуктів. Завдяки втручанню прокурора міста, результати конкурсу скасували.

Згадав Корецький і про управління освіти Ковельської райдержадміністрації. У січнні та лютому цього року у районі не забезпечили постачання хлібобулочних виробів у школи. Тому довелося хліб купувати за благодійні пожертви батьків.

А от управління освіти Ратнівської РДА у січні 2014 року під час проведення тендерних закупівель оголосила переможцем підприємця, який купував м’ясні продукти у іншого учасника тендеру – ПрАТ «Ковельські ковбаси».

Подібні порушення перевірка виявила у Горохівському та Камінь-Каширському районах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неякісні продукти !!! та в нас в с.Липини вже роками в магазині Корона такими торгують, бо в нас криша Голова сільської ради , а він в нас по корупції 1 місце , молодчина !!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дошкільнят годували неякісними харчами
06 червень, 2014, 17:08