Лучанка стала міні-міс Україна-Планета

Лучанка стала міні-міс Україна-Планета
Титул "Міні-Міс Україна-Планета" і запрошення представляти Україну у міжнародному конкурсі краси і таланту «Little Miss & Mister Planet 2014» отримала Анюта Климовець, - повідомляє ІА "Волинські Новини".

Конкурс відбувся у столиці України 7 червня. Юна лучанка була на ньому представницею від Волинської області.

Жюрі XVІ Національного фестивалю «Міні міс Україна 2014» визнало її найдостойнішою.


"Урааааааа!!!!!!!!!!!!!!!! Я міні міс Україна-Планета 2014", - написала на своїй сторінці "ВКонтакті" Анюта Климовець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішні ці проплачені і куплені конкурси...Чий тато більше заплатить, та дитина і "міні-міс". Страшно, що дитя і справді так подумає...Сотні таких милих симпатичних дівчаток на Україні
Відповісти
Смішні заздрісники і вічно злі люди!
Чудова дівчинка. Матуся молодчинка! Дійсно талановита дитина) Приємно, що саме Луцьк) Великих вам перемог і подальших успіхів!
Всім миру і добра)
Відповісти
Я не розумію, в чому її талант?????? всі конкурси платні і розраховані на ОТАКИХ от "талантів" і ще всі учасники мають якусь номінацію і корону - міс-планета(???), міс-принцеса, міс-топ-модель і т.п.
Відповісти
А в чому власне її талант???? всі конкурси платні і передбачають якусь номінацію, зазвичай дуже чудернацьку, і корону!
Відповісти
А ви бачили хоча б один її виступ? Ні? Ото ж бо й воно! Дитина розвивається, старається, має купу досягнень, а вам аби пос*ати лишній раз. Хто вам не дає свою дитину розвивати? Є безліч можливостей, де не потрібні великі гроші, а то ж ми вміємо лише сидіти на дивані і коментарі строчити!
І підписуйтесь своїм ім'ям, а не чужі нікнейми використовуєте!!!
Відповісти
Будуть у Вас діти - побачите, чи дуже будете сидіти на дивані))) Я вважаю, що співати й танцювати вона вміє не найкраще - це факт!!! А кривлятись і дути губки - це да))) тут не математику рахувати - ...хоча чи треба їй це ?
Ще раз повторюсь, на платних конкурсах ВСІ абсолютно діти мають титули якісь! То чому ж не написати, що був такий-то конкурс, учасниці отакі от були, переможниця от така. А не - міс-Україна - планета))))) це вже тільки уявити, що вона на планеті якійсь іншій побувала?)))це вже просто смішно й ...гидко якось читати....
Відповісти
Не повірите! Маю свою дитину, воджу на танці, гімнастику і вокал, беремо участь у різних конкурсах, а тому як ніхто знаю скільки сил і енергії дітки вкладають у потрібні справи. Саме тому з повагою ставлюсь до успіхів інших діток! І навіть гарно покривлятись не кожен зможе) Порадійте краще, а не влаштували тут коментообсирання маленької дівчинки! Майте якусь гідність, доросла ж людина! і не рахуйте чужих грошей, пора заробляти свої) Успіхів Вам!)
Відповісти
А я скажу так : ЩО ЗАНАДТО - ТО НЕЗДОРОВО!
Відповісти
Не раз читала статті про цю дівчинку, талановита чи ні - одразу важко сказати. Проте пишу що пам"ятаю, на Волинських новинах була стаття, можливо одна із перших про неї, було багато негативних коментарів, то тоді відключили коментування статті, скоріш за все щоб не псувати дитині репутацію... нещодавно знову стаття була.... коментування було відключено одразу. Складається враження що всі вони проплачені батьками для більшого піару
Відповісти
Але це неправда, її жюрі визнало НЕ найдостойнішою, золоту корону отримала не вона. Я розумію що піар потрібен, але навіщо БРЕХАТИ!!!!! Найдостойнішою визнали протеже Сумської, ( яка доречі була в жюрі і відверто підтримувала учасницю Лізу Зеленську з Мелітополя, не зовсім коректно виглядало) а таких титулів "найдостойніших" як отримала Анюта Климович було кілька штук: Маленька Міс України, Міні Міс України ( золота перехідна корона, перше місце), Міні Міс Україна-Планета (ваша типу "найдостойніша"), Юна Міс України...... Дітей, безперечно, треба розвивати, але не обманюйте людей......
Відповісти
Це неправда, в неї не перше місце, перше місце і золоту перехідну корону отримала Ліза з Мелітополя
Відповісти
Вона прикрасна мовчіть гадюкі навіть якшо вона не 1 місце то це немає значення
Відповісти
Як ви можете таке писати??? Вона шикарно співає. І Мама її і тато не купляють місця Вона їх своїми стараннями досягає! Такшо закрийте свої погані роти. Краще б пораділи!!!
Відповісти
Останні новини
Лучанка стала міні-міс Україна-Планета
09 червень, 2014, 08:01